Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ήρθε η ώρα της κεντροαριστεράς * Του Γιάννη Νούσια

Μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις είναι επιτακτική ανάγκη η συγκρότηση ενός μετώπου των προοδευτικών δυνάμεων , με ένα προγραμματικό λόγο σε ένα Κίνημα ανατροπής και απαλλαγής από φαινόμενα καθεστωτικών και αλαζονικών συμπεριφορών.

Ήρθε η ώρα επιτέλους να επικρατήσουν οι σταθερές αξίες στην πολιτική ζωή του τόπου. Αυτόν τον ρόλο, μπορεί και πρέπει να τον παίξει η κεντροαριστερά. Ήδη, το ξεκίνημα έγινε με την Δημοκρατική Συμπαράταξη. Έχουμε την συντηρητική παράταξη που παρέμεινε στον παλαιό κακό της εαυτό με ακραίες φιλελεύθερες πολιτικές. Η πρώτη φορά και τώρα δεύτερη φορά (Αριστερά) έχει ήδη μετατραπεί σε μία σε μία αδέξια δεξιά , σε ένα αστικό κόμμα ηγετικών στελεχών , βολεμένων χωρίς χωρίς κανέναν προγραμματισμό.

Είναι καιρός να μπει ένα τέλος σε αυτόν τον κατήφορο. Μαζί με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κα. Φώφη Γεννηματά , συνεχίζουμε, αγωνιζόμαστε για μία  μεγάλη κεντροαριστερή παράταξη ανατροπής βάζοντας πάνω από όλα τον άνθρωπο της δημιουργίας και τις σταθερές αξίες για μία Ελλάδα Δημοκρατική, Εθνικά υπερήφανη. Με επιθετική εξωτερική πολιτική. Με κοινωνική δικαιοσύνη, φέρνοντας την χαμένη αξιοπρέπεια των πολιτών αυτής της χώρας. Ήρθε η ώρα της κεντροαριστεράς …. για μία δίκαιη κοινωνία, Καθαρά και Ξάστερα !!!

Νούσιας Ιωάννης

Πρώην Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών

Αντιπρόεδρος ΠΟΑΕΑ Γρεβενών 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5