Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Πίνδος
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ *Του Γιώργου Νούτσου

… τυχαίνει πολλές φορές, να εναντιωνόμαστε σ ένα γεγονός ! Σ ένα θέμα Αρχής, που αγγίζει ευαίσθητες χορδές και για το οποίο είναι αδύνατον να σιωπήσουμε !

Αφορμές πάντα υπάρχουν , όπως κι εκείνοι, που με τις προσωπικές τους ενέργειες, πάντα θα μας τις δίνουν !

Όταν προσωπικά εναντιώνομαι, για παράδειγμα, στη λογική, να μας έρχονται επανειλημμένα “φυτευτοί” υποψήφιοι βουλευτές από το πουθενά, κατά παράβαση διαδικασιών, προσβλητική υποτίμηση της αξίας και της νοημοσύνης των ντόπιων – “ιθαγενών” – υποψηφίων και αέναο γράψιμο στα ενδότερα των σκελών τους σημεία, όπου μελάνι δεν πιάνει, της βούλησης των τοπικών κοινωνιών, ελέω δήθεν των υψηλών γνωριμιών, των ισχυρών προσβάσεων και της ισχύος του προβεβλημένου χρήματος, φυσικά και δεν τα βάζω με τα πρόσωπα αυτά, τα οποία, πολύ απλά, φροντίζουν να κάνουν την δουλειά τους και από την μεριά τους, πράττουν πολύ καλά……

Τα βάζω όμως, με την βαθιά, μέσα από τέτοιες κομματικές συμπεριφορές, επίδειξη αλαζονείας, τον διαχωρισμό των στελεχών σε πατρικίους και πληβείους, την φασιστική επιβολή της βούλησης των Κεντρικών στα άνευ αξίας τοπικά “μειράκια” και με την καταπάτηση κάθε Αρχής ισονομίας, αξιοκρατίας και ίσων ευκαιριών μεταξύ όλων των στελεχών !

Από την άλλη, φυσικά και υπεραμύνομαι την Αξιακή αδιαπραγμάτευτη θέση μου, πως σε κάθε μικρό τόπο, υπάρχουν άνθρωποι με ικανότητες, με γνώσεις, με εμπειρία και με ανιδιοτελή διάθεση για προσφορά στον τόπο που ανδρώθηκαν, δημιούργησαν, επένδυσαν και μαζί με τους συντοπίτες τους, πίστεψαν κ πάλεψαν για ένα καλύτερο αύριο…!

Αυτές τις θέσεις Αρχής, δεν μπορεί κανείς να μου τις αλλάξει.

Σέβομαι και τιμώ, τον καθένα που φιλοδοξεί και πασχίζει για τις προσωπικές προτάξεις του, όμως, προέχουν στο θυμικό μου, οι Αξιακές θέσεις, που πρωτίστως υπεραμύνονται τις ίσες ευκαιρίες, με δημοκρατία και αξιοσύνη για όλους…!

Αυτά ας τα λάβει υπόψη της η Συγγρού, κι ας προσπαθήσει να αποφύγει λάθη του παρελθόντος που στοίχησαν βαριά κι ακόμα στοιχειώνουν την παράταξη.

Ο λόγος για όλα τα παραπάνω, ανήκει μόνο στα μέλη της Τοπικής Κομματικής Οργάνωσης, που θα έπρεπε απόλυτα και καθοριστικά να αποφασίζουν εν όλω, σε μια ελεύθερη και ανοιχτή διαδικασία , για τους εκπροσώπους τους, αναλαμβάνοντας πλήρως και την ευθύνη των επιλογών τους !!!

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης