Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Ζιώγας
POTIKA MYRTO
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ
Κινηματογράφος Γρεβενών

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Επιστολή του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Γρεβενών, με την επωνυμία «Η ΠΙΝΔΟΣ»

Σχετικά με την αναφορά του σωματείου μας, σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 16-10-2016, διευκρινίζουμε τα εξής:

Ουδέποτε τέθηκε από οποιονδήποτε ως θέμα, στο σωματείο μας, η μετεγκατάσταση των αστυνομικών υπηρεσιών στο χώρο της σχολής αστυφυλάκων.

Ουδέποτε  το σωματείο μας έλαβε οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με τη χρήση του νέου υπό κατασκευή κτιρίου στη σχολή αστυφυλάκων Γρεβενών.

Το σωματείο μας, δεν συνηθίζει να λαμβάνει αποφάσεις για θέματα, τα οποία δεν άπτονται της επαγγελματικής δραστηριότητας των μελών του.

Εφόσον στα πλαίσια μιας γενικότερης συζήτησης , οποιοσδήποτε ζητούσε τη γνώμη μας, για τη χρήση του υπό κατασκευή κτιρίου, ουδεμία αντίρρηση θα εκφραζόταν από μέρους μας για τη μετεγκατάσταση στο χώρο αυτό, των αστυνομικών υπηρεσιών.

Αντιθέτως, ως επαγγελματικό σωματείο, είμαστε αρωγοί σε οποιαδήποτε προσπάθεια έχει ως στόχο τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας, οποιουδήποτε επαγγελματικού κλάδου, πόσο μάλλον ενός κλάδου, που έχει να κάνει με την προστασία της δημόσιας τάξης στην πόλη μας.

Για το σωματείο

Ο πρόεδρος

Θεοχάρης Γεώργιος

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Μπουραλέκος
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5