Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ράδιο 101.5

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Επίσκεψη του συλλόγου «Μακρυγιάννης» στο Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών

Την 19η Ιουλίου κλιμάκιο μελών του συλλόγου «Μακρυγιάννης» της Κοζάνης συνοδευόμενο από τον αντιπεριφερειάρχη Αντώνιο Δασκαλόπουλο επισκέφθηκε το κατάστημα κράτησης της Δυτικής Μακεδονίας στο Φιλί Γρεβενών και παρέδωσε βοήθεια σε είδος αποτελούμενη από παιχνίδια, σεντόνια, κουβέρτες και χαλιά.

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, στην οποία οι κρατούμενοι συναντούνται με τα μέλη της οικογενείας τους, που τους επισκέπτονται. Ο χώρος έχει διακοσμηθεί εξαιρετικά με τοιχογραφίες και επιπλωθεί, ώστε να είναι ευχάριστη η διαμονή σ’ αυτόν. Μάλιστα διαθέτει παιχνίδια για την απασχόληση των παιδιών. Τα παιδιά αναχωρώντας παραλαμβάνουν ένα παιχνίδι ως δώρο. Γι’ αυτό και είναι διαρκής η ανάγκη εμπλουτισμού του αποθέματός τους με νέες προσφορές.

Ακολούθησε η ξενάγηση στον χώρο των ιατρικών υπηρεσιών και οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τις ανάγκες που υπάρχουν. Δεσμεύθηκαν αυτοί να έχουν διαρκή επικοινωνία για την προσφορά φαρμάκων.

Τα χαλιά θα καλύψουν το δάπεδο του ιερού ναού.

Στο τέλος έγινε ενημερωτική συνάντηση με τον αρχιφύλακα και συζητήθηκαν θέματα σχέσεων προσωπικού φύλαξης και κρατουμένων.

Αποχωρήσαμε με ανάμεικτα συναισθήματα. Ικανοποίησης από τη διαπίστωση ότι το σύστημα στη χώρα μας λειτουργεί στη βάση των καλών ανθρωπίνων σχέσεων και της διάθεσης αντιμετώπισης των ποικίλων αναγκών των κρατουμένων. Θλίψης για τις συνέπειες της ανθρώπινης παραβατικότητας. Σε όσους κατέχονται από προκατάληψη απέναντι στους κρατουμένους υπενθυμίζουμε τον λόγο του Ιησού Χριστού «εν φυλακή ήμην και ήλθετε προς με».

Κάνουμε έκκληση για προσφορά διαφόρων ειδών κυρίως σεντονιών, κουβερτών και μαξιλαροθηκών, από τα οποία οι ανάγκες είναι αυξημένες.

 

Σύλλογος «Μακρυγιάννης»

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ζιώγας
Πωλείται
Μπουραλέκος
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5