ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΕΡΓΑΣΙΑ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Επίσκεψη της π. Υπουργού και Προέδρου του ΔΙΚΤΥΟΥ για τη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη κ. Άννας Διαμαντοπούλου και του καθηγητή του Μ.Ι.Τ. και Πρόεδρου του Κύκλου Ελλήνων Ακαδημαϊκών της Βοστώνης κ. Γρηγόρη Στεφανόπουλου, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα τη Νέα Πανεπιστημιούπολη, στη ΖΕΠ Κοζάνης, επισκέφτηκαν χθες η π. Υπουργός και Πρόεδρος του “ΔΙΚΤΥΟΥ” για τη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη κ. Άννα Διαμαντοπούλου και ο καθηγητής του Μ.Ι.Τ. και Πρόεδρος του Κύκλου Ελλήνων ακαδημαϊκών της Βοστώνης, κ. Γρηγόρης Στεφανόπουλος. Τον κ. Στεφανόπουλο συνόδευαν ο καθηγητής και πρωτεργάτης στη δημιουργία του Ινστιτούτου Τεχνικής Χημικών Διεργασιών (ΙΤΧΗΔ), του Τεχνολογικού Πάρκου Θεσσαλονίκης και του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) κ. Ιάκωβος Βασάλος και ο κ. Σπύρος Βουτετάκης, Διευθυντής Ινστιτούτου του ΕΚΕΤΑ. Αρχικά περιηγήθηκαν από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητή κ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη και τον Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής , καθηγητή κ. Παντελή Αγγελίδη στους χώρους του νέου campus και στα εργαστήρια της Πολυτεχνικής Σχολής.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τις Πρυτανικές Αρχές στο κτήριο Διοίκησης όπου συζητήθηκαν οι προοπτικές και τα βήματα μιας ουσιαστικής και σε βάθος χρόνου συνεργασίας με τον κύκλο Ελλήνων Ακαδημαϊκών της Βοστώνης, με στόχο τη διεθνοποίηση, την εξωστρέφεια και την ενίσχυση της ορατότητας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στον παγκόσμιο ακαδημαϊκό χάρτη. Έπειτα από μια γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση προέκυψαν οι πρώτες συνέργειες, οι οποίες θα τεθούν προς υλοποίηση στο άμεσο μέλλον. Αυτές αφορούν τη διοργάνωση summer schools, την ανταλλαγή φοιτητών αλλά και επισκέψεις διακεκριμένων ακαδημαϊκών Αμερικάνικών Πανεπιστημίων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Ο κ. Στεφανόπουλος και η κ. Διαμαντοπούλου δήλωσαν εντυπωσιασμένοι τόσο με τις κτηριολογικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου όσο και με την ουσιαστική δουλειά που γίνεται από τη Διοίκηση του Ιδρύματος και το ακαδημαϊκό του προσωπικό.

Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν από πλευράς Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ο Πρύτανης, καθηγητής κ. Θεόδωρος Θεοδουλίδης, ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διασφάλισης Ποιότητας καθηγητής κ. Νικόλαος Σαριαννίδης, η Αντιπρύτανις Διεθνών Σχέσεων, Εξωστρέφειας και Ολιστικής Μέριμνας, καθηγήτρια κ. Ελένη Γρίβα, ο εκτελεστικός Διευθυντής του Πανεπιστημίου κ. Κωνσταντίνος Νίκου και ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής, καθηγητής κ. Παντελής Αγγελίδης.

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ