Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

email επικοινωνίας

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Alpha Bank
ΕΜΒΟΛΙΟ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
Ράδιο 101.5
Εμβόλιο
Ζιώγας

Κατηγορίες

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

Επιμελητήριο Γρεβενών: Εργαστήριο για το Marketing τοπικών και Παραδοσιακών Προϊόντων

Την Δευτέρα 24 Μαΐου στις 17:30, το Επιμελητήριο Γρεβενών διοργανώνει διαδικτυακό εργαστήριο στο πλαίσιο του έργου CBTB, με θέμα το «Marketing τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων»  και καλεσμένους εισηγητές τον Κωνσταντίνο Ρηγόπουλο, διδάκτορα βιομηχανικού Marketing και τον Λεωνίδα Σκερλετόπουλο, ειδικό στο Marketing & την επικοινωνία.

Το εργαστήριο αφορά παραγωγούς τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων και έχουν στόχο την ενημέρωση και προετοιμασία τους, για τη χρήση του σήματος «CBTB» που ανέπτυξε το Επιμελητήριο στο πλαίσιο του έργου.

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Νίκος Βαδόλας, ανάδοχος του έργου ο οποίος θα εξηγήσει  τη διαδικασία και τις απαιτήσεις για την απόκτηση και εφαρμογή του σήματος CBTB. Στο πλαίσιο των εργαστηρίων ο Λεωνίδας Σκερλετόπουλος, ειδικός Marketing και την επικοινωνία θα εισάγει τους συμμετέχοντες στις βασικές αρχές του Marketing τοπικών προϊόντων ενώ στο τρίτο μέρος, ο Κωνσταντίνος Ρηγόπουλος διδάκτορας Βιομηχανικού Μάρκετινγκ, θα αναφερθεί στην έξυπνη προώθηση αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Το έργο CBTB στοχεύει στη διασυνοριακή συνεργασία φορέων από την Ελλάδα και την Αλβανία, υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας INTERREG IPA II “Ελλάδα-Αλβανία 2014-2020” και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και με εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν. Επικεφαλής εταίρος του έργου είναι το Επιμελητήριο Γρεβενών, ενώ από την Ελλάδα συμμετέχει ως εταίρος και το Επιμελητήριο Κέρκυρας. Αντίστοιχα, οι εταίροι του έργου από την Αλβανία είναι το Επιμελητήριο της περιφέρειας Vlora, η Εθνική Παράκτια Υπηρεσία (National Coastal Agency) και η ECO-Partners για την αειφόρο ανάπτυξη.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και δωρεάν για όλες τις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Γρεβενών, με εστίαση στους παραγωγούς τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Για την συμμέτοχή σας την Δευτέρα στις 17:25 ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Σχετικά άρθρα

Interactive
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
ΖΗΤΕΙΤΑΙ
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ 7
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Ενοικιάζονται γκαρσονιέρες- Απέναντι από τα Δικαστήρια
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Πωλείται- Εργατικές κατοικίες
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Χαλκιδική- Νέα Καλλικράτεια
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ