Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

email επικοινωνίας

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Alpha Bank
ΕΜΒΟΛΙΟ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
Ράδιο 101.5
Εμβόλιο
Ζιώγας

Κατηγορίες

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

Επιμελητήριο Γρεβενών: «Διεθνές Συνέδριο κλεισίματος» σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Achilion

Το έργο «Traditional Breakfast of the C/B area: Branding Scheme and Mobile Application for the preservation and promotion of common traditional gastronomy “CBTB”» υλοποιήθηκε στα πλαίσια του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG ΙΡΑ CBC Ελλάδα – Αλβανία 2014- 2020» και είχε ως συνολικό στόχο τη διατήρηση και προώθηση της παραδοσιακής γαστρονομίας και την ανάπτυξη ενός νέου ολοκληρωμένου προϊόντος βιώσιμης ανάπτυξης για την προώθηση του τουριστικού γίγνεσθαι της περιοχής (greece-albania.eu). Το πρόγραμμα είχε προϋπολογισμό 54.076.734,00 εκατ. ευρώ (Κοινοτικοί Πόροι: 45.965.222,00 εκατ. ευρώ, εθνική χρηματοδότηση: 8.111.512,00 εκατ. ευρώ). Το έργο «CBTB» υλοποιήθηκε από τον Ιούλιο του 2018 ως τον Ιούλιο του 2021 (https://cbtb.eu/).

Εταίροι του έργου αποτελούν το Επιμελητήριο Γρεβενών (Επικεφαλής Εταίρος), το Επιμελητήριο της Κέρκυρας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Περιφέρειας Vlora, η Εθνική Ακτοπλοϊκή Υπηρεσία (National Coastal Agency) και οι Partners for Sustainable Development.

Τα αποτελέσματα του έργου χαρακτηρίζονται από ένα πακέτο εργαλείων (brand, trade-bridgeing & promotion) που σκοπό έχουν την ενίσχυση και προώθηση της τουριστικής ταυτότητας, την ανάπτυξη της ξενοδοχειακής / τουριστικής βιομηχανίας, την προώθηση της συνεργασίας της τουριστικής βιομηχανίας με άλλους τομείς της οικονομίας και τη δημιουργία ενός μόνιμου δικτύου βασισμένου στο νέο προϊόν, αυτό του CBTB Brand.

Οι προκαθορισμένοι στόχοι επιτευχθήκαν μέσω μιας σειράς δράσεων που είχαν σκοπό να αναδείξουν τα τοπικά προϊόντα της περιοχής των Γρεβενών μέσω ενός σήματος ποιότητας, το οποίο υιοθετήθηκε από τουριστικές επιχειρήσεις και παραγωγούς. Η συνεργασία των φορέων αποτέλεσε θεμελιακό λίθο στην υλοποιηθείσα διαδικασία του έργου.

Το επιμελητήριο Γρεβενών, λοιπόν, διοργανώνει την εν λόγω δια ζώσης εκδήλωση, ώστε να συζητηθούν και να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου από όλους τους εταίρους και εμπλεκόμενους φορείς της Διασυνοριακής περιοχής αλλά και από όλα τα μέλη που συμμετείχαν στο πρόγραμμα (Τοπικές Επιχειρήσεις και παραγωγοί). Η παρουσίαση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στο «Διεθνές Συνέδριο κλεισίματος» την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021, στις 19:00, στο ξενοδοχείο Achilion (2o χλμ Εθνικής Οδού, Γρεβενών – Κοζάνης), με όλα τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας.

Φορέστε την γιορτινή μάσκα προστασίας σας και το επιμελητήριο Γρεβενών σας περιμένει με ανυπομονησία για ένα ξεχωριστό απόγευμα!

Agenda_ENG

Invitation_GR

Σχετικά άρθρα

Interactive
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
ΖΗΤΕΙΤΑΙ
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ 7
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Ενοικιάζονται γκαρσονιέρες- Απέναντι από τα Δικαστήρια
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Πωλείται- Εργατικές κατοικίες
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Χαλκιδική- Νέα Καλλικράτεια
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ