Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

ΕΜΒΟΛΙΟ
Μουσική Συναυλία

email επικοινωνίας

Τζιόβας Ανδρέας
Εμβόλιο
POTIKA MYRTO
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
Ζιώγας
tsiarsiotis
Ράδιο 101.5
ΙΩΑΝΝΑ

Κατηγορίες

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

Eπιμελητήρια και Εμπορικοί Σύλλογοι. Οι θεσμοί στήριξης και προάσπισης των συμφερόντων Επαγγελματιών και Εμπόρων *Του Γιάννη Κ. Παπαδόπουλου π. Δημάρχου Αγίου Κοσμά

ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ  και οι Εμπορικοί Σύλλογοι αποτελούν -σε κάθε τόπο και σε κάθε Νομό-  τους θεσμούς και τα συλλογικά αιρετά όργανα στήριξης των αιτημάτων και προάσπισης των συμφερόντων του συνόλου των εμπόρων και επαγγελματιών της κάθε περιοχής.

ΑΥΤΑ τα θεσμικά όργανα της Πολιτείας, σε κάθε περίπτωση, συνεργάζονται με τα εκατοντάδες ή και χιλιάδες μέλη τους και από κοινού – συνήθως-  οργανώνουν  εκδηλώσεις, που όπως στο παρελθόν, έτσι και στο παρόν και στο μέλλον λειτουργούν προς όφελος της κάθε τοπικής κοινωνίας.

ΤΑ ΜΕΛΗ των Διοικητικών Συμβουλίων αυτών των Συλλόγων είναι εθελοντές της προσφοράς και θωρακίζουν – εως ενός σημείου -τους επαγγελματίες και τους εμπόρους από τις αυθαιρεσίες και ενίοτε τις υπερβολές της Διοίκησης του Κράτους.

ΠΡΟΩΘΟΥΝ προς  την Κεντρική Διοίκηση, αιτήματα και προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και προτείνουν λύσεις, έχοντας, ορισμένες φορές, απέναντί τους τις διαφορετικές απόψεις των εκάστοτε κυβερνήσεων.

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ στο Νομό μας και στα Γρεβενά, τόσο το Επιμελητήριο με τα δύο χιλιάδες μέλη όσο και ο Εμπορικός Σύλλογος με τα πεντακόσια μέλη, έχουν να παρουσιάσουν σημαντικό έργο, προωθημένες προτάσεις αλλά και λύσεις σε δεκάδες ζητήματα που τέθηκαν από τα μέλη τους.

ΕΙΝΑΙ δύο θεσμικά όργανα που πρέπει και δικαιούνται τον σεβασμό όλων μας και την συνεργασία άλλων θεσμικών φορέων ώστε από κοινού να προωθούνται λύσεις σε προβλήματα που απασχολούν το Νομό Γρεβενών.

Σχετικά άρθρα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
Ανάληψη-Θεσσαλονίκη
Πωλείται οικία στην Καληράχη Γρεβενών
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
Κ.Παλαιολόγου 58
Αριστείδου 27
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ