email επικοινωνίας

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Loco delivery

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Ράδιο 101.5
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Ζιώγας
tsiarsiotis
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΙΩΑΝΝΑ

Κατηγορίες

Ένωση Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης Δυτ.Μακεδονίας: Δικαστικές ενέργειες κατά του Ο.Α.Ε.Ε.

Η κρίση η οποία ξεκίνησε το 2009 και κορυφώθηκε το 2010 ,2011,2012, και συνεχίζετε μέχρι σήμερα είχε σαν αποτέλεσμα στις μικρομεσαίες και πολύ μικρές επιχειρήσεις ως επίσης και στους αυτοαπασχολούμενους την πτώση των τζίρων έως 90%
Αποτέλεσμα την πλήρη οικονομική κατάρρευση των επιχειρήσεων , δημιουργώντας ως ήταν φυσικό οικογενειακά δράματα έως και αυτοκτονίες οι οποίες δεν είδαν το φως της δημοσιότητας.
Όλο αυτό το διάστημα ο κάθε συνάδελφος επιχειρηματίας ζει το δράμα του πολυτιμότερου αγαθού , να στερείτε ιατροφαρμακευτική περίθαλψης.
Το ακατανόητο όμως γεγονός, ενώ στερούμεθα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης (φυσικά χωρίς θεωρημένα βιβλιάρια Ο.Α.Ε.Ε. ), χρεωνόμαστε χωρίς ανταποδοτικότητα.
Ενώπιον αυτής λοιπόν της κατάστασης , Αποφασίζουμε γενική συγκέντρωση όλων των συναδέλφων στο Δημαρχείο ώρα 17:00 την Τετάρτη 18-03-2015, με πρωτοβουλία του Προέδρου κ. Τσαπατσάρη και μετά από ενημέρωση του επιμελητηρίου Γρεβενών.
Στην συγκέντρωση έγκριτοι Νομικοί θα εξηγήσουν την διαδικασία των ενεργειών τους, και θα παρουσιάσουν τις αποφάσεις που κερδήθηκαν εναντίον του Ο.Α.Ε.Ε. (Τ.Ε.Β.Ε) όπως στην Πάτρα – Αθήνα κτλ.
Οι νομικοί είναι:
1. Νικολέτα Μπουμπόναρη
2. Σαββίδη Παρασκευή
3. Αμανατιάδου Ματίνα
4. Σαράτσης Δημοσθένης
Επίσης θα μας εξηγήσουν τους τρόπους και τις διαδικασίες μείωσης των χρεώσεων που μας έχει επιβάλει ο Ο.Α.Ε.Ε. χωρίς να μας ανταποδίδει την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Θεωρούμε λοιπόν ότι προς το συμφέρον σου, η παρουσία σου αυτή είναι απαραίτητη , διότι πολλοί συνάδελφοι με ελάχιστο ποσό προχωρούν ομαδικά σε δικαστικές διαδικασίες όπως έγινε Δράμα – Καβάλα – Αγρίνιο κτλ.
Οι Συνοπτικές , προτεινόμενες ενέργειες είναι :
1. Μείωση των οφειλόμενων Ασφαλιστικών εισφορών που μας έχουν χρεώσει με τις προσαυξήσεις
2. Νέα μείωση των Ασφαλιστικών εισφορών για τα οφειλόμενα ,διότι η χρέωση έπρεπε να έχει βάση χαμηλής κλάσης (κατηγορία) ως προβλέπετε από την Νομοθεσία σε περίοδο κρίσης.
3. Υποχρεωτική θεώρηση βιβλιαρίου (χωρίς να πληρωθεί το Τ.Ε.Β.Ε.).

ΠΡΟΣΟΧΗ
Σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά:
Πίνακας της τραγικής κατάστασης των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων κατά το Δεκέμβριο 2012 και τον Οκτώβριο του 2014
ΖΗΤΑΜΕ:
1. Να αφαιρεθεί το ποσό που αφορά στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αφού ο οφειλέτης και η οικογένεια του για όλο το χρονικό διάστημα που οφείλει είναι αποκλεισμένος από αυτήν την παροχή.
2. Το πάγωμα και την κεφαλαιοποίηση του υπόλοιπου οφειλόμενου ποσού στο ενιαίο κεφάλαιο να σταματήσουν να προστίθενται οι κάθε είδους επιβαρύνσεις.
3. Να σταματήσει άμεσα η ποινικοποίηση της μη καταβολής οφειλών προς τον Ο.Α.Ε.Ε. και να βρεθεί άλλη διαδικασία είσπραξης των οφειλόμενων ποσών, είναι σίγουρο πως όλοι μας θέλουμε να είμαστε εντάξει με τις υποχρεώσεις μας προς το ταμείο μας, και ΟΧΙ μέσα από το ειδικό κέντρο αναγκαστικής είσπραξης οφειλών που ήδη αποστέλλει σχετικά απειλητικά , εκβιαστικά και εκφοβιστικά σημειώματα.
4. Να δοθεί το δικαίωμα στους σφαλισμένους της ελεύθερης επιλογής ασφαλιστικής κατηγορίας για να μπορεί ο καθένας, με βάση τις δυνατότητες του μέσα στην υπάρχουσα οικονομική κρίση, να πληρώνει τις ασφαλιστικές εισφορές του ώστε να έχει το ταμείο έσοδα.
5. Να επανέλθει άμεσα η δυνατότητα συνταξιοδότησης με τριάντα επτά (37) χρόνια εργασίας και να πάψει η ανισότητα που επικρατεί στο θέμα των προϋποθέσεων συνταξιοδότησης μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.
6. Να υπάρξει άμεσα θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας σε όλους τους Επιχειρηματίες ανεξάρτητα από το αν χρωστάνε στο Ταμείο ή όχι και να καταργηθεί η ασφαλιστική ενημερότητα για όσο διαρκεί η κρίση.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗΣ

Σχετικά άρθρα

Κοζάνη- Γραφείο
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Πωλείται οικία στην Καληράχη Γρεβενών
ΤΑΞΙ
Πασχάλης Χατζηγεωργίαδης
ENOIKIAZETAI
Κ.Παλαιολόγου 58
Αριστείδου 27
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
ΗΛΕΚΤΡΟΝ