ΝΙΖΑΜΗΣ
Σαμαρά
Πρίντζας
Τσιμόπουλος
Κακανούλης
ΒΛΕΤΣΟΣ
Τσιμπέρη
Αλεξίου
Τσιάτας
Παράσχου
Λέτσιος
Κουκουτάρης
Βλάχος
Παπαλιούρα
Σιούμπουρα
Λίτσας
Λιοσάτος
Καρυπίδης
Φανάρας
Καφετζή
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
Μπουρέλλας
Καλαμάρας
Ζαρκογιάννης
Καραγιάννης
Ντώνας
SPONSORS
ΟΠΑΠ
Τσακνάκη
POTIKA MYRTO
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Γιαννόπουλος
ΟΠΑΠ

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
DONAS

Grevenamedia @facebook

ΙΩΑΝΝΑ
IKTEO
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
tsiarsiotis
Καφενείο
KARTSIOUNIS
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας

Κατηγορίες

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Ενημερωτική συνάντηση του υπ. Δημάρχου Κώστα Παλάσκα και αντιπροσωπείας υποψηφίων δημοτικών συμβούλων

Ενημερωτική συνάντηση του υπ. Δημάρχου Κώστα Παλάσκα και αντιπροσωπείας υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με τον διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών, τον προϊστάμενο του τμήματος Προγραμματισμού και τον υπεύθυνου του γραφείου Αγροτικής Παραγωγής.

Στα πλαίσια των ενημερωτικών επαφών με θεσμικούς φορείς ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Κώστας Παλάσκας μαζί με αντιπροσωπεία υποψηφίων του συνδυασμού «Ανατροπή – Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας» συναντήθηκε την Τρίτη 7 Μαΐου με προϊσταμένους υπηρεσιών και τμημάτων του Δήμου. Πιο συγκεκριμένα συναντήθηκαν με τον διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αναστάσιο Καρέτσο, τον προϊστάμενο του τμήματος Προγραμματισμού κ. Πούλιο Ζαμανάκο, και τον υπεύθυνο του γραφείου Αγροτικής Παραγωγής κ. Νικόλαο Τάκα.

Και οι τρεις αναφέρθηκαν στο ζήτημα της υποστελέχωσης που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες. Η έλλειψη εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού στερεί από τις υπηρεσίες του Δήμου την ικανότητα να συλλέξουν αναπτυξιακά δεδομένα, να τα επεξεργαστούν, να προτείνουν τεκμηριωμένες δράσεις και έργα, να συντάξουν τις μελέτες και να επιβλέψουν την εκτέλεσή τους. Το υπάρχον προσωπικό δίνει τον καλύτερο εαυτό του, αλλά εμφανίζει πλέον σημάδια κόπωσης από την υπερπροσπάθεια. Επίσης, σημείωσαν ότι είναι απαράδεκτο να απουσιάζουν από ένα Δήμο σαν τα Γρεβενά κρίσιμες ειδικότητες όπως αυτή του κτηνιάτρου.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Κώστας Παλάσκας, αφού ευχαρίστησε τα στελέχη του Δήμου για τον χρόνο τους και την πλήρη ενημέρωση που του παρείχαν, αναφέρθηκε στην υψηλή προτεραιότητα που έχει για τον ίδιο και τον συνδυασμό η εκπόνηση ενός νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, που θα αναγνωρίσει τις ελλείψεις και θα επικαιροποιεί τα κενά σε προσωπικό. Σημείωσε δε ότι η επιλογή των εύκολων μετακινήσεων υπαλλήλων σε άλλες υπηρεσίες με την ελπίδα καλύτερης υποστήριξης του Δήμου Γρεβενών από αυτές διαψεύσθηκε. «Για εμάς», υπογράμμισε, «είναι ζωτικής σημασίας ένας υγιής οικονομικά Δήμος ώστε να μπορέσει να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες σε προσωπικό». «Για ένα συνδυασμό που αποτελείται από έντιμα και καθαρά πρόσωπα, νέους υποψηφίου, που αρκετοί ασχολούνται για πρώτη φορά με τα κοινά, είναι σημαντικό να γνωρίζουν ότι τα στελέχη και οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται εδώ για να τα κατατοπίσουν με επιστημονική επάρκεια και θεσμικό ρόλο, ώστε να μπορούν να λαμβάνουν τις καλύτερες αποφάσεις για τον τόπο. Για κάθε δημοτική αρχή η αμοιβαία εμπιστοσύνη με τους ανθρώπους του Δήμου είναι καθοριστικός παράγοντας επιτυχίας», κατέληξε ο κ. Παλάσκας.

 

Από το Γραφείο Τύπου

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Κανιστρά
Μαλαματή
MP
Νίκου
Μιχαλόπουλος
Μαράνος
Νούτσος
Βλαμίδης
Θώμας
Βραβοσινός
Μπαρλαγιάννη
Παπαχατζή
Μάντζαρης
Τσαμπαρδούκα
Κασάρας
Ανδρουλάκης
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
MPANTHS
Χρυσή Τομή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Χρυσή Τομή

Follow Us

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Πωλείται
Πωλείται
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης