Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU
Jumbo
Χορός Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών
Stand Up Comedy

Grevenamedia @facebook

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
POTIKA MYRTO
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ

Κατηγορίες

delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Εγκρίθηκε η Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) του Δήμου Γρεβενών

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας κ. Θεόδωρου Καρυπίδη, εγκρίθηκε  οριστικά η  η Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) του Δήμου Γρεβενών με τίτλο “ΓΡΕΒΕΝΑ 2020” με προϋπολογισμό Συνολικής Δημόσιας Δαπάνης 6.640.000 €.

Οι εγκεκριμένες δράσεις που προέκυψαν από σχετική πρόταση του Δήμου Γρεβενών που συνδιαμορφώθηκε μετά από ευρεία διαβούλευση με φορείς, συλλόγους και πολίτες, στοχεύουν στην ανάδειξη των Γρεβενών ως έναν εξαιρετικό τουριστικό προορισμό, αξιοποιώντας τα φυσικά και πολιτιστικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

Στόχος της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης είναι η προώθηση της τοπικής γαστρονομίας, του μανιταριού και των τοπικών αγροκτηνοτροφικών προϊόντων με παράλληλη ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος μέσα από την ενδυνάμωση της εξωστρέφειας και της επιχειρηματικότητας της περιοχής.

Πέραν αυτών στη Στρατηγική περιλαμβάνονται επίσης, αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων, έργα εξοικονόμησης ενέργειας σε δημοτικές υποδομές καθώς και δράσεις ενίσχυσης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, έχοντας ως γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των πολιτών.

Η δαπάνη του προγράμματος χρηματοδοτείται πλήρως από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Ράδιο 101.5
Διαφήμιση
Αγγελία
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5