AKOΥΣΤΕ ΕΔΩ ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΤΑΞΙ

Κατηγορίες

ΓΡΙΔΑΣ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Δίνεται λύση σε ένα χρόνιο αίτημα του Βοΐου – Ξεκινάει η λειτουργία του Μικρού Υδροηλεκτρικού Σταθμού του Φράγματος «Πραμόριτσα»

Ξεμπλοκάρει μετά από συντονισμένες ενέργειες του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη και ικανοποιείται ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, που αφορά στη λειτουργία του Μικρού Υδροηλεκτρικού Σταθμού ισχύος 1,035 MW, του φράγματος «Πραμόριτσα», στην κτηματική περιοχή Βυθού της πρώην κοινότητας Πενταλόφου.

Η λειτουργία του σταθμού θα βοηθήσει τα μέγιστα στη μείωση του κόστους λειτουργίας υδροδότησης των οικισμών του Δήμου Βοίου, ενώ υπολογίζεται ότι η ηλεκτροπαραγωγή από το ΜΥΗΣ «Πραμόριτσα» η οποία θα ανέρχεται στα 4500 MW ανά έτος, θα αποφέρει οικονομικό όφελος έως και 400.000 € ετησίως για την περιοχή.

Τις επόμενες ημέρες η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα υπογράψει τη σύμβαση πώλησης της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας ως αυτοπαραγωγός, με τον Λειτουργό Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΛΑΓΗΕ Α.Ε.).

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΔΕΥΑΓ
ΚΑΛΗΡΑΧΗ
ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
αγγελια λεβητας
ΤΑΞΙ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Follow Us

 
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015