Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

ΔΗΚΕΒΙ Γρεβενών: «Ρεβεγιόν» Eτήσιου Απολογισμού»

Τούτη τη βραδιά, η Μνήμη, δεν την έβαλε απλά στο θηκάρι της, αλλά της επιφύλαξε θέση στο κεντρικό της σαλόνι, ως βασίλισσα των απολογισμών και την έντυσε με τα πιο ανεξίτηλα χρώματα της!…

Το μουσικό, ψυχαγωγικό της πρόγραμμα, το άνοιξε με τρία τραγούδια του Κώστα Χατζή, ο Γιώργος Βλαχόπουλος, με την κιθάρα του, τρία τραγούδια διαχρονικά. Tραγούδια μυσταγωγικής διείσδυσης στην ψυχή των φίλων της Βιβλιοθήκης, ( ένα παράπονο, και ο καλύτερος φίλος μου), που η σιγή δημιούργησε κατανυκτικότητα αποδοχής και ανείπωτης ενδοσκόπησης.

Αμέσως μετά ακολούθησε το άτιτλο, σουρεαλιστικό, θεατρικό δρώμενο, του ευφάνταστου δημιουργού, Γιάννη Παυλίδη, με πρωταγωνιστές τον «αεικίνητο» ρέκτη του πολιτισμού, Χρήστο Παπαδημητρίου, στο ρόλο του Τειρεσία  και τον ενεργό σε κάθε πολιτιστική δράση, Γιάννη Μπουμπούκα, στο ρόλο του Σωκράτη, όπου αποκαλύφθηκε μια σύγχρονη εκδοχή του  «Ένα οίδα, ότι ουδέν οίδα». Εκδοχή που αναλογεί στην σημερινή πολιτισμική μας ποιότητα σκέψης. Όμορφο το κείμενο, πειστικές οι ερμηνείες!…

Και το πρόγραμμα συνεχίστηκε από τους βιρτουόζους της λαϊκής μουσικής και του ρεμπέτικου, ήτοι με τις πενιές και τις ερμηνείες των Σταύρου Μήτσαλου, Φώτη Παππά, Δήμου Δήμζα, Μάριου Αναγνώστου, Κώστα Φαρμάκη, Τάσου Αναγνώστου, Ευαγγελίας Μήτσαλου και Χρήστου Παπαδημητρίου.

Τον Οικονομικό Απολογισμό και τον απολογισμό έργων έκανε ο πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου, Μπαζάκας Φώτης  Η Βιβλιοθήκη το 2018 επιχορηγήθηκε με 13.804,00 €. Ξόδεψε για τις ανάγκες της 11.000 €. Και διοργάνωσε 71 εκδηλώσεις επιμορφωτικού και παιδαγωγικού χαρακτήρα.

Το έργο κρίθηκε ως αξιόλογο από τους παραβρισκόμενους στον απολογισμό.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τα μέλη του Εφορευτικού Συμβουλίου, τους Ευάγγελο Μπάκα, Παπαδημητρίου Χρήστο , Κορέλλα Άννα και Παπανικολάου Κωνσταντίνο, που  έμπρακτα  διαμόρφωσαν και στήριξαν το έργο που έγινε  τον ενιαυτό χρόνο. Και τους υπαλλήλους της Βιβλιοθήκης, ήτοι:  τον Διευθυντή, Ζαγκανίκα Σίμο, τον Χασπερίδη Σταύρο, τη Λίτσα Ταρλατζή, τη Γεωργία Κοπάνου, τη Νέλη Ασλανίδου και την αποσπασμένη εκπαιδευτικό Κατερίνα Βάιου.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη.

Τα ποτά και τα επιδόρπια του μπουφέ έφεραν οι φίλες και φίλοι της Βιβλιοθήκης.

Ο μεθυστικός λόγος των φίλων, για τον επόμενο απολογισμό να είναι ακόμη πιο παραγωγικός, άφησε τα σημάδια της υποχρέωσης σ’ όλους εμάς που έχουμε την ευθύνη του έργου, που επιτελείται στη Βιβλιοθήκη.

Οι αποτυπώσεις στο μνημονικό της πόλης, πήραν όντως τα πιο όμορφα χρώματα και θα μείνουν ολοζώντανες στο πέρασμα των χρόνων.

Ζαγκανίκας Σίμος.

 

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5