Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ
Ζιώγας
Ράδιο 101.5

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Απολογισμός εθελοντικής δράσης *Του Απόστολου Παπαδημητρίου

Η ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ, η οποία κατά καιρούς αναλαμβάνει δράση στην πόλη της Κοζάνης και τους γύρω οικισμούς για τη στήριξη οικογενειών με μέλη, που υποφέρουν από πολύ σοβαρή πάθηση, και αυτές αδυνατούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, διοργάνωσε στις 20 Ιουνίου 2018 μουσική εκδήλωση στο υπαίθριο θέατρο του άλσους του Αγίου Δημητρίου της πόλης της Κοζάνης.

Τα εισιτήρια, χίλια τον αριθμό, προπωλήθηκαν ως επί το πλείστον χάρη στη θερμή ανταπόκριση πλήθους συλλόγων στην έκκλησή μας για τη διάθεσή τους. Τους ευχαριστούμε θερμά. Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς της εκδήλωσης ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Ιατρικό σύλλογο και ΑΝΚΟ καθώς και τις επιχειρήσεις Χρήστος Σάββας – δομικά υλικά, Σκλαβενίτης – αλυσίδα πολυκαταστημάτων, Ιωαννίδης Α.Ε. – οχήματα και ηλεκτρικές συσκευές, Ατματζίδης – ανταλλακτικά οχημάτων. Ευχαριστούμε ακόμη τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου για την παραχώρηση του θεάτρου και την Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου για την ανάληψη εγκατάστασης του ηχητικού συστήματος. Τέλος ευχαριστούμε τον σύλλογο «Μακρυγιάννης», υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Το ποσόν των 5.000 €, το οποίο συγκεντρώθηκε, δόθηκε ανά 1.000 € στους κάτωθι:   Α.Ι. ,  Δ.Β. ,  Ε.Μ. , Μ.Θ.  και Ρ. Α.

Η ολοπρόθυμη συμπαράσταση των συντοπιτών μας και η αθρόα προσέλευση για την παρακολούθηση της εκδήλωσης μας δίνει το θάρρος να πραγματοποιήσουμε εν καιρώ και άλλη εκδήλωση, καθώς τα βάσανα του κόσμου δεν έχουν τελειωμό.

 

            Με θερμές ευχαριστίες για την ομάδα των εθελοντών

Βουχάρας Δημήτριος

Θεοδωρίδου Μαρία

Κικής Βασίλειος

Παπαδημητρίου Απόστολος

Σαπαλίδης Παύλος

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5