Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Αποκλεισμένοι στα σπίτια τους οι κάτοικοι των χωριών.Πλημμελής αποχιονισμός των δρόμων της πόλης των Γρεβενών.Τραγική η κατάσταση!

Ως ”νεκρή” πόλη μοιάζει η πόλη των Γρεβενών.Οι παγωμένοι δρόμοι και πεζοδρόμια σε συνδυασμό με τον πλημμελή αποχιονισμό πολλαπλασιάζει  τα προβλήματα με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της πόλης των Γρεβενών να παραμένουν αποκλεισμένοι στα σπίτια τους.

Οι μοναδικοί δρόμοι που ανταποκρίνονται εν μέρει στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων είναι η κεντρική Κ. Ταλιαδούρη και η 13ης Οκτωβρίου από τα ΚΤΕΛ έως την περιοχή ”ΜΑΝΑ” .Τα πεζοδρόμια όμως και αυτών των κεντρικών δρόμων μοιάζουν με παγοδρόμια και δεν είναι προσβάσιμα στους πεζούς.Όσον αφορά τους δρόμους στις συνοικίες , Αμπέλια, Κούρβουλο,Αθώνια, Σουλειό,Βαρόσι,Μερά και Τσακάλια είναι στην κυριολεξία απροσπέραστοι .

Ο επιφανειακός αποχιονισμός που δεν συνοδεύτηκε από ρίψη αλατιού επιδείνωσε τα προβλήματα. Οι κάτοικοι αδυνατούν να επισκεφθούν τους φούρνους και τα super markets για προμήθειες.Παρόμοια κατάσταση δεν αντιμετώπισε η πόλη των Γρεβενών τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες και όταν ακόμα παρουσιάστηκαν σημαντικότερα καιρικά φαινόμενα από τα σημερινά.

Όσοι δηλώνουν <<υπερήφανοι>> για το έργο τους στον αποχιονισμό με ατάκες όπως <<είμαστε συνηθισμένοι στα Γρεβενά, από τα χιόνια>> είτε νομίζουν οτι μένουν σε άλλη πόλη και βρίσκονται σε σύγχυση είτε προσπαθούν να ”ξεπλύνουν” την αδυναμία τους, την ανεπάρκεια τους  και την αδιαφορία τους με αυτόν τον απλουστευτικό λόγο.

Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση στην πόλη των Γρεβενών θα ομαλοποιηθεί μόνον όταν αλλάξουν πλέον τα καιρικά φαινόμενα με νοτιάδες και βροχές.Αυτή η Δημοτική αρχή παρότι γνώριζε προ ημερών για τα καιρικά φαινόμενα ”συνελήφθη” οχι μόνον απροετοίμαστη αλλά και αδύναμη να σχεδιάσει και να αντιμετωπίσει τον χιονιά και την παγωνιά.

Στις κοινότητες η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη.Βυτιοφόρα αδυνατούν να πλησιάσουν κατοικίες για προμήθεια πετρελαίου ενώ οι κάτοικοι βρίσκονται κυριολεκτικά αποκλεισμένοι στα σπίτια τους.Η οργή των κατοίκων των χωριών φαίνεται πως δεν συγκινεί τους αρμόδιους. Η δικαιολογία ότι <<αυτά μπορούμε, αυτά κάνουμε>> προκαλεί τους πολίτες του Δήμου μας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5