Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΕΥΘΥΜΗΣ
ΚΑΡΕΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΕΤΣΙΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΚΟΔΡΑΣ ΡΗΓΑΣ
ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ
POTIKA MYRTO
ΔΕΗ banner myenergycoach
SportsBase

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Loco delivery
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ζιώγας

Αποχαιρετιστήρια Επιστολή Διευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς Υποστράτηγου ε.ο.θ. Θωμά Ζήκα

Μετά από τις τελευταίες κρίσεις των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά τις οποίες αποστρατεύτηκα αυτεπάγγελτα λόγω συμπλήρωσης 35 χρόνων ενεργής και αδιάλειπτης υπηρεσίας στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, έκλεισε ο κύκλος της υπηρεσιακής μου ζωής.

Η μακροχρόνια πορεία μου είχε πάντα σαφή προσανατολισμό, την πίστη στον όρκο, την αφοσίωση στο καθήκον, την προσφορά προς την Πατρίδα και την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο.  Εργάστηκα με απόλυτο επαγγελματισμό, με σεβασμό στον άνθρωπο και στους δημοκρατικούς θεσμούς, με μεθοδικότητα, εντιμότητα, αμεροληψία, δικαιοσύνη και πνεύμα ισονομίας.

Σ΄ αυτή την πορεία μου είχα συνοδοιπόρους συναδέλφους άξιους και ικανούς. Νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ και να ευχαριστήσω το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό, ανεξαρτήτως βαθμού και θέσης, για την εποικοδομητική και άψογη συνεργασία, καθώς και για την εργατικότητα και την πειθαρχικότητα που επέδειξαν, ενώ θα ήθελα να τους ευχηθώ να είναι υγιείς, δυνατοί και τυχεροί  για να συνεχίσουν την πορεία τους και να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα κελεύσματα και τις προκλήσεις της δύσκολης περιόδου που διανύουμε.

Είχα την τύχη τα τελευταία χρόνια της υπηρεσιακής πορείας μου, να υπηρετήσω στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και να γνωρίσω σπουδαίους ανθρώπους, εργατικούς και φιλόξενους, τους οποίους θα  ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη τους στην Ελληνική Αστυνομία και στο πρόσωπό μου,  καθώς και για την φιλία και την αγάπη που μου προσέφεραν απλόχερα.

Επιπλέον, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις πλέον θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες μου σε όλες τις θρησκευτικές, πολιτικές, στρατιωτικές, δικαστικές, εκπαιδευτικές και λοιπές Αρχές της Περιφέρειας Ενότητας Καστοριάς για την άριστη συνεργασία και την συμπαράσταση στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για την συμβολή τους στην δημιουργία και ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Ευχαριστώ τον Θεό και αισθάνομαι ευλογημένος που ολοκλήρωσα την πορεία μου υγιής, χωρίς απρόοπτα ή δυσάρεστα γεγονότα και κρατώ βαθιά μέσα μου μόνο τις καλύτερες στιγμές της πολύχρονης πορείας μου.

Τελειώνοντας θα ήθελα να  ευχαριστήσω για πρώτη φορά δημοσίως, ως μια ελάχιστη αναγνώριση προσφοράς, την σύζυγό μου Ελισάβετ για την υπομονή, την κατανόηση, την στήριξη και την συμπαράστασή της, καθώς και τους δύο γιους μου τον Κωνσταντίνο και τον Θωμά που αποτελούν διαχρονικά την έμπνευσή μου.

Καστοριά, 04 Απριλίου 2022

  Θωμάς  Ζήκας

Υποστράτηγος ε.ο.θ.

 

 

Σχετικά άρθρα

ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΑΡΕΤΗ ΛΙΟΥΠΑ
ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΣ
ΦΑΝΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ
ΔΟΜΗΣΗ

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Τζιόβας Ανδρέας
ΔΕΗ BANNER
ΤΑΞΙ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ
BALKAN ELECTRIC
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
ΖΗΤΑΙΤΑΙ ΚΥΡΙΑ
Ζητείται γυναίκα για φύλαξη ηλικιωμένου
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
AUTOΚΙΝΗΣΗ
Παπασερβερή
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
cars
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ενοικιάζεται Β. Ντόκου
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
Πωλείται μετά από 37-συνταξιοδοτηση
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
Πωλείται επιχείρηση καφέ
αγγελια λεβητας
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
Καφέ Crystal
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015

Follow Us

 
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com