Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Ζιώγας
POTIKA MYRTO
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ
Κινηματογράφος Γρεβενών

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Απίθανες…προτάσεις κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών για ανταποδοτικά και προσλήψεις

Την μείωση των ανταποδοτικών τελών ζήτησε σύσσωμη η αντιπολίτευση κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών για τον προυπολογισμό έτους 2020.

Η αντιπολίτευση ζήτησε την μείωση των δημοτικών τελών τα οποία «θεωρεί υπερβολικά» και γιατί ακριβώς μια αύξηση 20% στα τέλη φωτισμού που ελήφθη τα προηγούμενα χρόνια κρίθηκε από την αντιπολίτευση ως υπερβολική όταν μάλιστα ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Ματθαίος Αδάμος δήλωσε τότε πως «αυτή η αύξηση στα τέλη φωτισμού έγινε από λάθος»

Μια απίθανη πρόταση κατατέθηκε από τον δημοτικό σύμβουλο Ζ.Κιάκα ο οποίος δήλωσε πως αν αυξήσουμε τα δημοτικά τέλη θα καταφέρουμε να μεταθέσουμε στα Γρεβενά  20 περίπου συμπολίτες μας οι οποίοι υπηρετούν τώρα σε άλλους δήμους της χώρας.

Η αντιπολίτευση αντέδρασε σύσσωμη τονίζοντας πως αυτές οι απίθανες πραγματικά προτάσεις δεν πρέπει να περνούν ούτε από τις σκέψεις μας επισημαίνοντας ότι αν είναι να προσληφθούν υπάλληλοι στον δήμο και δη στην καθαριότητα αυτό πρέπει να γίνει με νέα παιδιά τα οποία σήμερα είναι άνεργα και όχι να μεταθέσουμε στον δήμο Γρεβενών ήδη εργαζόμενους  υπαλλήλους σε άλλους δήμους της χώρας.

Ο κ.Κουπσίδης μάλιστα ζήτησε πως εάν γίνουν προσλήψεις στην καθαριότητα αυτές θα γίνουν δια μέσω «ΔΙΑΔΥΜΑ» η οποία ως γνωστόν εξυπηρετεί με την αποκομιδή απορριμάτων μια μεγάλη περιοχή του Δήμου Γρεβενών.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Μπουραλέκος
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5