ΝΙΖΑΜΗΣ
Κακανούλης
Τσιμπέρη
ΒΛΕΤΣΟΣ
Σαμαρά
Πρίντζας
Τσιμόπουλος
Αλεξίου
Τσιάτας
Παράσχου
Λέτσιος
Κουκουτάρης
Βλάχος
Παπαλιούρα
Σιούμπουρα
Λίτσας
Λιοσάτος
Καρυπίδης
Φανάρας
Καφετζή
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
Μπουρέλλας
Καλαμάρας
Ζαρκογιάννης
Καραγιάννης
Ντώνας
SPONSORS
ΟΠΑΠ
Τσακνάκη
POTIKA MYRTO
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Γιαννόπουλος
ΟΠΑΠ

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
DONAS

Grevenamedia @facebook

ΙΩΑΝΝΑ
IKTEO
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
tsiarsiotis
Καφενείο
KARTSIOUNIS
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας

Κατηγορίες

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών για τις Εκπαιδευτικές σχολικές εκδρομές

Αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών για τις Εκπαιδευτικές σχολικές εκδρομές που περιλαμβάνουν επισκέψεις στα Μεγάλα Εμπορικά Κέντρα.

Τον Διευθυντή της Β/θμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών κ. Κωνσταντίνο Πουτακίδη επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών κ. Κων/νος Δημάδης, ο Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Παρασκευαϊδης και ο Ταμίας κ. Βασίλης Ίττης όπου και του εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τις προγραμματισμένες εκπαιδευτικές εκδρομές των σχολικών μονάδων της πόλης στα μεγάλα αστικά κέντρα οι οποίες στο τέλος περιλαμβάνουν επισκέψεις στα μεγάλα εμπορικά κέντρα.

Με τις επισκέψεις αυτές πιστεύουμε τόνισαν μεταξύ άλλων ότι οι εκδρομές αυτές απομακρύνονται από τον αρχικό τους στόχο που δεν είναι άλλος από τον εκπαιδευτικό τους χαρακτήρα και την απόκτηση εμπειριών και γνώσεων από τους μαθητές. Καταλήγουν δε να αποκτούν καταναλωτικό χαρακτήρα ενώ στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε πιστεύουμε ότι δημιουργείται και ένας κοινωνικός ρατσισμός όπου πιθανόν αρκετοί γονείς να αδυνατούν να στηρίξουν οικονομικά την παρουσία των παιδιών τους σε αυτά τα εμπορικά κέντρα και να τα κάνει να αισθάνονται μειονεκτικά έναντι των άλλων μαθητών.

Όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα τόνισαν δημιουργείται στην τοπική αγορά των Γρεβενών αφού οι μικροί μαθητές μαθαίνουν να στηρίζουν άλλες αγορές. Έτσι να παρατηρείται μεγάλη εκροή χρημάτων από τον τόπο μας.

Ζήτησαν την στήριξη του Διευθυντή προς την κατεύθυνση αυτή έτσι ώστε να εξαιρούνται από τις εκδρομές αυτές οι επισκέψεις στα μεγάλα εμπορικά κέντρα, τονίζοντας ότι η τοπική αγορά διαθέτει και πολύ καλές ποιότητες προϊόντων και ποικιλία σχεδίων στο πνεύμα της εποχής αλλά και τιμές για όλα τα βαλάντια.

Ο κ. Πουτακίδης αφού άκουσε τους προβληματισμούς και την ανησυχία των μελών του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου τόνισε ότι: αντιλαμβάνεται τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του Εμπορικού Συλλόγου, βλέπει θετικά την όλη προσπάθεια και θα είναι κοντά στους Επαγγελματίες του τόπου στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του.

 

Με Εκτίμηση

Το Δ.Σ

Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

Κανιστρά
Μαλαματή
MP
Νίκου
Μιχαλόπουλος
Νούτσος
Βλαμίδης
Θώμας
Βραβοσινός
Μπαρλαγιάννη
Παπαχατζή
Μάντζαρης
Τσαμπαρδούκα
Κασάρας
Μαράνος
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
MPANTHS
Χρυσή Τομή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Χρυσή Τομή

Follow Us

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Πωλείται
Πωλείται
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης