Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ανενημέρωτοι οι υπάλληλοι στο γραφείο Κτηματογράφησης των Γρεβενών-Ταλαιπωρούν τους πολίτες χωρίς λόγο

Ανενημέρωτοι παραμένουν οι υπάλληλοι στο γραφείο Κτηματογράφησης  των Γρεβενών ταλαιπωρώντας τους πολίτες χωρίς λόγο. Συγκεκριμένα ενώ το κτηματολόγιο ΑΕ ανακοίνωσε ότι οι πολίτες μπορούν από τα κατά τόπους γραφεία να λαμβάνουν <<Βεβαίωση εμπρόθεσμης προσέλευσης>> προκειμένου να ολοκληρώσουν την υποβολή σε μεταγενέστερο χρόνο οι υπάλληλοι του γραφείου κτηματογράφησης  Γρεβενών <<Αγρόν ηγόραζον>>

Το ρεπορτάζ έχει ως εξής:

Με αυξημένους ρυθμούς συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας στα Γραφεία Κτηματογράφησης του Κτηματολογίου σε όλη τη χώρα.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στις 17 περιοχές όπου η προθεσμία λήγει αύριο, 31 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τις εξής περιφερειακές ενότητες: Δράμα, Ξάνθη, Θάσο, Ροδόπη, Γρεβενά, Ιωάννινα, Βοιωτία, Φωκίδα, Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία, Αρκαδία, Ηράκλειο, Μαγνησία, Λασίθι και Δυτική Αττική.

Η διοίκηση του Κτηματολογίου έχει διαμηνύσει ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμία παράταση πέραν της 31ης Οκτωβρίου.

Κτηματολόγιο: Δεν έχουν ενεργοποιηθεί… ακόμα τα πρόστιμα

Σύμφωνα με το Κτηματολόγιο, σε ορισμένες περιοχές, όπως η Ηλεία, το Ηράκλειο Κρήτης και το Κεντρικό Γραφείο Κτηματογράφησης στο Γαλάτσι, λόγω της μεγάλης προσέλευσης πολιτών υπήρξαν καθυστερήσεις και ταλαιπωρία.

Το Κτηματολόγια επισημαίνει στην έκκλησή τους προς τους πολίτες να αποφύγουν την ταλαιπωρία:

    1) Λαμβάνοντας από τα κατά τόπους γραφεία κτηματογράφησης «βεβαίωση εμπρόθεσμης προσέλευσης», προκειμένου να ολοκληρώσουν την υποβολή της δήλωσης τους σε μεταγενέστερο χρόνο με ραντεβού. Η διαδικασία αυτή δεν παρουσιάζει καθυστερήσεις ούτε αναμονή για τους πολίτες.

2) Υποβάλλοντας ηλεκτρονικά τη δήλωσή τους στο www.ktimatologio.gr

Υπενθυμίζεται πως ​η διαδικασία κτηματογράφησης συνεχίζεται, χωρίς την ενεργοποίηση, μέχρι σήμερα, από το Κτηματολόγιο των προβλεπόμενων προστίμων για όσους προσέλθουν εγκαίρως. Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να καλούν στο 2106505600 ή στον τετραψήφιο 1015.

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης