Μπουκουβάλα

GRAMMENOS
Λίτσας

Ανακοίνωση υποψηφίων του Κώστα Παλάσκα

Η δημοτική κίνηση Ανατροπή –Αναγέννηση για τα Γρεβενά εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών του Μαΐου ανακοινώνει τους επόμενους έξη υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού.

Χατζηγεωργίου Ελευθέριος

Γεννήθηκε στο Δοξαρά Γρεβενών και διαμένει μόνιμα στην πόλη των Γρεβενών. Είναι ένας από τους δραστήριους αγρότες της περιοχής μας όπου έχει διατελέσει και πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού Γρεβενών, ενώ είναι και σήμερα αντιπρόεδροςτηςένωσης  αγροτικού συνεταιρισμού Γρεβενών. Διατέλεσε αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης και πρασίνου το έτος 2011-2012 και είναι ενεργεία δημοτικός σύμβουλος.

Χαριζούλης Βασίλειος

Γεννήθηκε στο Μέγαρο Γρεβενών το 1964.Είναι παντρεμένος με την βρεφονηπιοκόμο Βασιλοπούλου Χαρίκλεια και έχει δύο παιδιά, το Σπύρο και την Χρυσαυγή.Σπούδασε στη Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία Ιωαννίνων από το 1982 ως το 1984 και έκανε εξομοίωση του πτυχίου του στο Παιδαγωγικό Τμήμα Φλώρινας το 1999-2000. Διορίστηκε στην εκπαίδευση το 1989 και διδάσκει στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών.Προϊστάμενος  Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Α/θμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών 2007  ως 2010.Δ/ντής του  2ου Δημοτικού  Σχολείου  Γρεβενών 2010 ως  2011.Γραμματέας  του  Συλλόγου Δασκάλων  και  Νηπιαγωγών Ν. Γρεβενών 2009 ως 2011  και  2017  ως  2019 Γραμματέας  του Συνδέσμου  Εφέδρων Αξιωματικών Γρεβενών τρεις συνεχείς θητείες.

Χαραλαμπίδης Λάζαρος

Κατάγεται από τον Βατόλακκο Γρεβενών Είναι 45 ετών και είναι παντρεμένος με 2 παιδιά. Ιδιωτικός υπάλληλος και αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γρεβενών .Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Γρεβενών και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατόλακκου.

Αθανασία Ζέρβα Μπαρτζώκα

Η Αθανασία Ζέρβα του Βασιλείου γεννήθηκε το 1976 στο Αννόβερο Γερμανίας . Εκεί ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και στη συνέχεια αποφοίτησε από την επαγγελματική σχολή αισθητικής και κομμωτικής τέχνης. Είναι κάτοχος του πτυχίου ECDL υπολογιστών και μιλά άριστα την γερμανική γλώσσα . Από το 1997 είναι παντρεμένη με τον Αναστάσιο Μπαρτζώκα με τον οποίο απέκτησαν 4 κόρες την Ιωάννα 21 ετών , την Βασιλική 17 ετών , την Μαρία 13 ετών και την Νεφέλη 7 ετών. Ύστερα από ώθηση του συζύγου της, αλλά και της προσωπικής της αγάπη  για τη φύση, την καλλιέργεια και την παραγωγή πρώτων υλών, δηλώνει επαγγελματίας  αγρότισσα δίπλα στο πλευρό του συζύγου της.

Κουτσομήτρος Γεώργιος

Γεννήθηκε το 1977 και μένει μόνιμα στα Γρεβενά. Είναι παντρεμένος με την Ράμμου Μαρία και έχει ένα κοριτσάκι. Αγωνίστηκε για πάρα πολλά χρόνια στον Πυρσό Γρεβενών αλλά και σε πολλές ακόμη ομάδες του νομού Γρεβενών.  Έχει παίξει ποδόσφαιρο ακόμη στους Νέους πόρους και τη Γαλατινή. Διατέλεσε και γενικός αρχηγός του Πυρσού όταν αγωνίστηκε στη Γ΄ Εθνική. Διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στους Φιλιππαίους από οπού και κατάγεται.

Γιαγκοζογλού Θεοφάνης

Γεννήθηκε το 1976 στην Μηλιά Γρεβενών. Αποφοίτησε από την ΤΕΣ με ειδικότητα ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων και εγκαταστάσεων. Είναι μόνιμος κάτοικος Μηλιάς και ασχολείται με την γεωργία και κτηνοτροφία, από το 1999 είναι παραγωγός βιολογικών προϊόντων. Είναι παντρεμένος με την Μάγδα Πούλιου από το Κηπουρειό  και έχει δυο κόρες 16 και 10 χρονών. Έχει διατελέσει σύμβουλος στο τοπική κοινότητα της Μηλιάς και είναι πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού.