Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

email επικοινωνίας

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Alpha Bank
ΕΜΒΟΛΙΟ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
Ράδιο 101.5
Εμβόλιο
Ζιώγας

Κατηγορίες

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

Αμεση ανάγκη προσωπικού στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Εθνικού Μηχανισμού Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων και για την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της με εξειδικευμένο προσωπικό, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, δημοσιοποιεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετατάξεις ή/και αποσπάσεις συγκεκριμένων ειδικοτήτων, με σκοπό τη στελέχωση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων & Περιβάλλοντος.

Οι μετατάξεις ή αποσπάσεις αφορούν στις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικού: Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Αγρονόμοι-Τοπογράφοι, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί και Μηχανικοί Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Γεωλόγοι, Μηχανικοί Περιβάλλοντος.

Σημειωτέον οι εν λόγω αποσπάσεις/μετατάξεις γίνονται με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς Υπηρεσιακό Συμβούλιο και κατά παρέκκλιση των προβλεπόμενων διαδικασιών στο πλαίσιο της κινητικότητας των Δημοσίων Υπαλλήλων λόγω της άμεσης ανάγκης στελέχωσης και λειτουργίας της νευραλγικής νέας τεχνικής υπηρεσίας.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης ενδιαφέροντος έχουν όλοι οι μόνιμοι και σε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπάλληλοι υπηρεσιών, κεντρικών και περιφερειακών, του Δημοσίου, των Ανεξάρτητων Αρχών, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α) α’ και β΄ βαθμού, Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ), καθώς και Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ), που ανήκουν στη Γενική Κυβέρνηση.

Η Πολιτική Προστασία «εξοπλίζεται». Με ειδικευμένο προσωπικό, υψηλής κατάρτισης. Για τη θωράκιση της χώρας μας απέναντι σε κάθε κίνδυνο, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι σε ισχύ έως και τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΓΓΠΠ (www.civilprotection.gr), καθώς και στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.civilprotection.gr/sites/default/gscp_uploads/prosklisimetataxeistexnerg.pdf

Σχετικά άρθρα

Interactive
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
ΖΗΤΕΙΤΑΙ
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ 7
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Ενοικιάζονται γκαρσονιέρες- Απέναντι από τα Δικαστήρια
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Έξι γίδες και 1 τράγος
Πωλείται- Εργατικές κατοικίες
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Χαλκιδική- Νέα Καλλικράτεια
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ