AUTOΚΙΝΗΣΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ banner myenergycoach
Μικρό μου

Grevenamedia @facebook

ΓΡΙΔΑΣ
ΤΑΞΙ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

Loco delivery
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Κοζάνη- Γραφείο
Ζιώγας

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία της ΕΔΙΠΤ – Στο τιμόνι η Πέννυ Καλύβα

Την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο από το 1939 που ιδρύθηκε, απέκτησε η Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου, με μέλη 180 εκδότες περιοδικών και εφημερίδων όλης της χώρας. Πρόκειται για την Πέννυ Κ. Καλύβα, έως σήμερα Γενική Γραμματέα της Ένωσης.

Στις 22 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΔΙΠΤ, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν στα μέλη τα πεπραγμένα του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης. Οι εργασίες της Συνέλευσης συνεχίστηκαν με αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης τριετούς θητείας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Πετρούλα (Πέννυ) Καλύβα

Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Παπαλιός

Γενικός Γραμματέας: Γεώργιος – Κωνσταντίνος Σπύρου

Ειδική Γραμματέας: Ελένη Γκογκώνη

Ταμίας: Ελένη Παπαδημητρίου

Σύμβουλος Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων: Αμαλία Ρουχωτά

Έφορος: Βαρβάρα Γκιγκιλίνη

Μέλη: Μιχαήλ Σαββάκης, Αντωνία Σέργη

Σε μια δύσκολη περίοδο για τον έντυπο Τύπο, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλείται να συνεχίσει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις του κλάδου και να τον υπερασπίζεται, προκειμένου ο έντυπος τύπος, αλλά και η ποιοτική και επώνυμη ενημέρωση να πρωταγωνιστούν και να εκσυγχρονίζονται στην νέα ψηφιακή εποχή.

Σύντομο βιογραφικό της νέας Προέδρου

Η Πέννυ Κ. Καλύβα είναι Εκδότης – Διευθυντής της ιστορικής μηνιαίας εφημερίδος «Γορτυνία» Ν. Αρκαδίας, καθώς και αρθρογράφος σε εφημερίδες και περιοδικά.  Παράλληλα είναι Σύμβουλος Τύπου & Επικοινωνίας και συνεργάζεται με τον Εκδοτικό Όμιλο Direction Business Network.

Είναι κάτοχος Πτυχίου Πολιτικών Επιστημών & Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,  Πτυχίου Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης καθώς και ενός Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) στην Πολιτική Επικοινωνία από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Έχει διατελέσει Ειδική Συνεργάτης Αν. Υπουργού Πολιτισμού, Ειδική Σύμβουλος στο Υπουργείο Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας, Στέλεχος Διευθυντικών Καθηκόντων στη Γραμματεία Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού, καθώς και Αντιπρόεδρος του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ). Παράλληλα, έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση, συμμετέχοντας σε διαφόρους φορείς. Στη Διοίκηση της Ε.Δ.Ι.Π.Τ. συμμετείχε αρχικά ως Αντιπρόεδρος τα έτη 2014-2017 και στη συνέχεια ως Γενική Γραμματέας.

Η Ε.Ι.Ε.Τ. εύχεται και ευχαριστεί

Το 2014 η Ε.Ι.Ε.Τ., θεωρώντας επιβεβλημένη την συνεργασία με τις άλλες Ενώσεις, στα πλαίσια της διεκδίκησης των αιτημάτων του κλάδου, ξεκίνησε μια εξαιρετικά γόνιμη συνεργασία με την Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο Ενώσεων ήταν και παραμένει υποδειγματική, με συνεχείς παρεμβάσεις και διεκδικήσεις που μόνο οφέλη προσέφεραν στον έντυπο Τύπο.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συνεργασία στον μέχρι πρόσφατα Πρόεδρο της Ε.Δ.Ι.Π.Τ. και πάνω απ’ όλα φίλο και συνάδελφο κ. Μιχάλη Σαββάκη, που συνετέλεσε καθοριστικά στο να δημιουργηθεί ένα πρωτόγνωρο για τον κλάδο μας πλαίσιο συνεργασίας, ενώ παράλληλα συγχαίρουμε την νέα Πρόεδρο κ. Πέννυ Καλύβα και είμαστε σίγουροι ότι η άψογη συνεργασία μεταξύ των δύο Ενώσεων θα συνεχιστεί. Άλλωστε, με την κ. Καλύβα έχουμε συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία αρκετές φορές και για πολλά θέματα κατά τη διάρκεια της θητείας της ως Αντιπροέδρου και ως Γεν. Γραμματέως στο Δ.Σ. της Ε.Δ.Ι.Π.Τ.

Η μαχητικότητα, οι γνώσεις της και η αγάπη της για τον έντυπο Τύπο αποτελούν τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη πορεία και από την θέση της Προέδρου.

Συγχαίρουμε όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη στο Δ.Σ. της Ε.Δ.Ι.Π.Τ. και ευχόμαστε καλή θητεία και καλή συνεργασία.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ της Ε.Ι.Ε.Τ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ                  ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
interactive learning
πωλείται κατάστημα κατασκευή 1982
ζητείται υπάλληλος-agro grevena
AUTOΚΙΝΗΣΗ
Τζιόβας Ανδρέας
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Argo Grevena
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

123 τμ
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
αγγελια λεβητας
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
Καφέ Crystal
ΤΑΞΙ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ

Follow Us

 
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com