ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Alpha Bank
ΕΜΒΟΛΙΟ

Κατηγορίες

ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
Ράδιο 101.5
Εμβόλιο
Ζιώγας
tsiarsiotis

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

Aυτός είναι ο απόστρατος αξιωματικός που θέλει να κάνει πραξικόπημα με τους εφέδρους

Εν αποστρατεία συνταγματάρχης των Ειδικών Δυνάμεων, ο Γιάννης Τζιάκης εισήλθε στην Σχολή Ευελπίδων το 1979.
Αθηναίος, καθώς τελείωσε το Λύκειο της Λεοντείου ο ίδιος με την αποστράτευσή του από τον στρατό αποφάσισε να κάνει ένα blog στο οποίο έδωσε «ευφυώς» το όνομα ΚΕΕΔ (Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων). Η κίνηση ήταν «έξυπνη» καθώς όπως είναι γνωστό όλοι οι νεοσύλλεκτοι των ειδικών δυνάμεων περνάνε από ΚΕΕΔ και έτσι δίνοντας ένα τέτοιο όνομα στον ιστότοπό του θα μπορούσε να το κάνει προσφιλές σε όσους θα έψαχναν στο διαδίκτυο στοιχεία για αυτήν.
«Είναι αμφίβολο αν ο σύλλογος που έφτιαξε έχει Καταστατικό ή αν έχει εγκριθεί από το κράτος», λένε έγκυρες πηγές του koolnews.gr.
Κριτήριο μάλιστα για να εγκριθεί ένας σύλλογος αποστράτων είναι να «αποδεχθούν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική και πως δεν ανήκουν σε κάποιο πολιτικό φορέα και παράλληλα δεν ασχολούνται με θέματα εξωτερικής πολιτικής του κράτους».
Μάλλον όμως δεν ήταν ξεκάθαρο αυτό στον ίδιο ο ιστότοπος που διαχειρίζεται όπως και η προσωπική του σελίδα στο Facebook περιλαμβάνει σχόλια ενάντια στο Μνημόνιο και την κυβερνητική πολιτική. Ο ίδιος, σύμφωνα με πηγές, υποστήριζε συχνά ότι η κυβέρνηση έχει αποτύχει τους σκοπούς της και πως πρέπει να παραιτηθεί.
tziakis iwannis 3
Μην τηρώντας μάλιστα το «νομικό πλαίσιο» είχε κάνει διαδήλωση έξω από το υπουργείο Εθνικής Αμύνης έναν χρόνο πριν με περίπου 30 απόστρατους εφέδρους αλλά και με την άφιξη της Μέρκελ, θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για την μνημονιακή πολιτική, είχε οργανώσει παρέλαση καταδρομέων στο Σύνταγμα.
Φαίνεται τελικά ότι δεν πρόκειται για κάποιον επικίνδυνο άνθρωπο, αλλά για κάποιον που ήθελε απλά να διαμαρτυρηθεί για την κυβερνητική πολιτική, αλλά το έκανε «χρησιμοποιώντας» την στρατιωτική στολή κάτι που ήταν και αθέμιτο και παράνομο ειδικά στην χώρα μας με τις ιστορικές μνήμες που μας διακατέχουν.
Ο ίδιος πάντως πριν λίγη ώρα ανέβαλε την «εκδήλωση» που είχε σκοπό να διοργανώσει αύριο Σάββατο αναφέροντας:
«ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΣ 28 ΣΕΠ 13
ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΡΑΠΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΔΩ ΩΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΚΥΡΩΣΗ.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΕΔ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ Η ΣΚΟΠΙΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ. ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΘΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΕΥΝΟΪΚΩΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α.
ΤΖΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΚΤΗΣ ΚΕΕΔ»
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, διαχωρίζοντας την θέση της, γράφει στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε:
«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκεται , για μία ακόμη φορά, στη δυσάρεστη θέση, να διαχωρίσει τη θέση και τον ρόλο της , καθώς και των Σωματείων που την απαρτίζουν, από ενέργειες «Εφέδρων» που δεν συνάδουν ούτε με τον ηθικό κώδικα των Εθελοντών Εφέδρων, ούτε με τις διατάξεις του ελληνικού Συντάγματος και των οικείων νόμων περί Εφεδρείας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Συνταγματική υποχρέωση όλων των Ελλήνων Εφέδρων, δηλαδή όσων έχουν υπηρετήσει στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, είναι να διατηρούν εαυτούς αξιόμαχους, ώστε, εφ’ όσον η πατρίδα το απαιτήσει, να συμβάλλουν αποτελεσματικά στην άμυνά της και τη διαφύλαξη της εδαφικής της ακεραιότητας και της εθνικής της ανεξαρτησίας. Καταστατικός σκοπός των σωματείων των Εθελοντών ΠΟΛΙΤΩΝ-ΟΠΛΙΤΩΝ της Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ. είναι η, με ιδία πρωτοβουλία και την κατά το δυνατόν συνεργασία με την Πολιτεία και τις Ένοπλες Δυνάμεις, εκπλήρωση αυτής ακριβώς της συνταγματικής επιταγής. Τίποτε άλλο.
Ως εκ τούτου, ενέργειες «εφέδρων» που επιδίδονται συστηματικά σε πολιτικές δραστηριότητες, εξυπηρετώντας – άγνωστο ποιους – μύχιους σκοπούς και επιδιώξεις, υπονοώντας σαφώς και αποδεχόμενοι το ενδεχόμενο διασάλευσης της κοινωνικής ειρήνης και της εθνικής και κοινωνικής ενότητος, δεν έχουν καμία σχέση με τις επιδιώξεις και το πνεύμα των Εθελοντών Εφέδρων».

seleo.gr

Σχετικά άρθρα

Μακεδονομάχων 2
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Argo Grevena
SPONSORS
Εμμανουήλ Παππά
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Αναζητείται εποχικό προσωπικό
Ενοικιάζεται- Αριστείδου 27
Καπετάν Λουκά 1
Κεντρική πλατεία Γρεβενών
Πωλείται στο Περιβόλι
Ζητείται
Πωλείται οικόπεδο
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ 7
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Απέναντι από τα Δικαστήρια
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Πωλείται- Εργατικές κατοικίες
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Χαλκιδική- Νέα Καλλικράτεια
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com