Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
INTERACTIVE
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Λαγός της Χρυσής Αυγής

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης. Ο Ηλίας Παναγιώταρος προσήλθε στη ΓΑΔΑ και συνελήφθη, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη και ο Γιάννης Λαγός. Εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί από τον Άρειο Πάγο και για τους βουλευτές Νίκο Μίχο και Χρήστο Παππά. Επίσης συνελήφθη και ο πυρηνάρχης της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας Γιώργος Πατέλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνολικά έχουν εκδοθεί 38 εντάλματα σύλληψης βουλευτών και μελών της ΧΑ, από τα οποία έχουν εκτελεστεί τα δέκα. Αναζητούνται άλλα 29 μέλη.

Μιχαλολιάκος και Κασιδιάρης βρίσκονται στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής στη ΓΑΔΑ και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι συγκρότηση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με βάση το άρθρο 187 παρ. 1 του Ποινικού Κώδικα. Οι συλλήψεις έγιναν με εντολή αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου μετά τη μελέτη του πορίσματος του αντεισαγγελέα κ. Χ. Βουρλιώτη, στο οποίο διερευνάται και η κατηγορία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, και δεν ανατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου ενεργοποιήθηκε η παραγγελία της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, καθώς έχει τεκμηριωθεί ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση. Ο Μιχαλολιάκος περιγράφεται ως αρχηγός και σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 10 ετών.

Όλοι ενδέχεται να οδηγηθούν κατ’ αρχήν ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρίου Πάγου κ. Βουρλιώτη και εν συνεχεία να παραπεμφθούν σε τακτικό ανακριτή του Πρωτοδικείου. Και αυτό διότι, όπως εκτιμήθηκε, η παραπομπή σε ειδικό εφέτη απαιτεί σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών και θα χαθεί χρόνος.

Η κυβέρνηση είχε ενημερωθεί από την Παρασκευή και γι’ αυτό υπήρξε σύσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου και τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.

Είναι η πρώτη φορά από το 1974 και μετά που γίνονται συλλήψεις αρχηγού κόμματος και βουλευτών χωρίς άρση της ασυλίας τους και μάλιστα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία έχει και την ευθύνη για τις έρευνες.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ