Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ξεκίνησε απο τη Σμίξη το Bike Odyssey 2016, ένας από τους πιο σκληρούς αγώνες στον κόσμο.

Χθές στη Σμίξη Γρεβενών ξεκίνησε για 4η συνεχόμενη χρονιά ένας από τους πιο σκληρούς αγώνες στον κόσμο, το Bike Odyssey 2016. Δεκάδες αθλητές πήραν μια πρώτη ιδέα από την δυνατή εμπειρία ορεινής ποδηλασίας στην οροσειρά της Πίνδου.
Ειδικότερα, αγωνίστηκαν στον Πρόλογο του οκταημέρου αγώνα οι 30 αθλητές των 15 ομάδων διασχίζοντας 11.3 χλμ. Σε αυτήν την πρώτη φάση οι αθλητές δεν έτρεξαν σε ομάδες οπότε τα αποτελέσματα βγήκαν υπολογίζοντας τον μέσο όρο χρόνου των δύο αγωνιζόμενων της κάθε ομάδας. Πρώτη ομάδα αναδείχθηκε η «Old Cranks» με τους ποδηλάτες Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνο και Παπαδόπουλο Θωμά.
Αξιοσημείωτο γεγονός του αγώνα υπήρξε η πραγματική μάχη, μέχρι τη γραμμή του τερματισμού με ένα εντυπωσιακό sprint, ανάμεσα στους αθλητές Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνο και Καλογερόπουλο Γρηγόρη με νικητή τον Κωνσταντινίδη.

Δείτε το βίντεο
Αρκετοί αθλητές πήραν μέρος και στο μονοήμερο SmixiMtbRace των 34 km. Οι αθλητές αυτοί έτρεξαν την διαδρομή των 11.3 km επί 3 φορές (αγώνας τύπου Circuit). Eδώ αναδείχθηκε πρώτος ο Μπανταλογιάννης Χρήστος και κέρδισε επάξια την κόκκινη φανέλα του νικητή.
Τέλος με μεγάλη μας χαρά χαιρετίζουμε για πρώτη φορά τους μικρούς φίλους, ποδηλάτες κάτω των 18 ετών που έτρεχαν την διαδρομή των 11.3 km. Ο Ζώτος Σωκράτης επικράτησε των υπολοίπων 6 μικρών αθλητών και κέρδισε την πρώτη θέση.
Ευχαριστούμε για την υποστήριξή τους το Δήμο Γρεβενών, την Τοπική Κοινότητα, τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Σμίξης και τις τοπικές επιχειρήσεις και ιδιαίτερα το ξενοδοχείο Don Constantino και Κουκουνάρι.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ