ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Σε φόρμα ο Κτηνοτροφικός – Επικράτησε της Δόξας Παλιουριάς και διατηρείται σε τροχιά κορυφής

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ 2-0: Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης ότι μία ώρα πριν αρχίσει το ματς, έπεσε καταρρακτώδης βροχή, με αποτέλεσμα ο αγώνας να εξελιχθεί σε λασπομαχία. Οι γηπεδούχοι ήταν αποφασιστικοί, ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια και είχαν αρκετές ευκαιρίες και δύο δοκάρια, από την άλλη η Παλιουριά είχε απουσίες λόγω τιμωρίας παικτών, άφησε πάντως καλές εντυπώσεις κι έδειξε πως διαθέτει σκληροτράχηλο σύνολο. Στο 35΄ μπαλιά ακριβείας του Γιώργου Ρόβα στον Γιώργο Τσιαρσιώτη, που «άδειασε» την αντίπαλη άμυνα και με εύστοχο πλασέ, πέτυχε το 1-0. Στο 40΄ μπάσιμο κατά μέτωπο του Μήττα και το πλασέ απέκρουσε με υπερένταση ο Κοντός. Στο 48΄ ο Πετσιδήμος από κοντά είχε κεφαλιά μόλις άουτ, δύο λεπτά αργότερα σουτ από 30 μέτρα του Χαντάβα στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Μήττας έκανε το πλασέ και απέκρουσε δύσκολα ο Κοντός. Στο 56΄ ισχυρό σουτ του Τσιαρσιώτη στο κάθετο δοκάρι, στο 65΄ γωνιακό σουτ του ίδιου παίκτη, απέκρουσε ο Κοντός. Το σκορ έκλεισε στο 73΄ ο Βαγγέλης Μήττας, με αριστερό πλασέ.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Από τον Κτηνοτροφικό Αστέρα διακρίθηκαν Χαντάβας, Τσιαρσιώτης, Μήττας και Μπόζιαρης, από την Παλιουριά Σ. Μπαλάφας, Κερασίδης και Κοντός. Διαιτητής: Δροβατζίκας (Χερίδου, Ντόλιας), στο 85΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σ. Μπαλάφας.
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπατσάνης, Γεωργίου (87΄ Κρέων Παπατσάνης), Καραγιάννης (63΄ Παναγιώτου), Δρούγας, Γ. Ρόβας, Χαντάβας, Τσιαρσιώτης, Παντέρης, Μήττας (75΄ Τυρέλλης), Μπόζιαρης, Κ. Ρόβας.
ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ: Κοντός, Κούτρας, Ι. Μπαλάφας, Φάκας, Σ. Μπαλάφας, Λαγιόκαπας, Κερασίδης, Πετσιδήμος, Τσίπης, Γκουντούλας, Δουβεντίδης.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ

«ΘΥΕΛΛΑ» Ο ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ: 

Επίδειξη ισχύος έκανε η πρωτοπόρος της Α΄ κατηγορίας Γρεβενών, ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου, συντρίβοντας τη Σειρήνα. Τρία γκολ πέτυχε ο Λευτέρης Κουτσαλιάρης, στο 5΄ (από πάσα του Μπιζιώτα), στο 28΄ (από κόρνερ του Μπιζιώτα κι ενώ δεν απομάκρυναν οι αμυντικοί) και στο 34΄ (προηγήθηκε σουτ του Μπιζιώτα και απόκρουση του τερματοφύλακα). Στο 70΄ ο Μαρτίν Χότζα με ατομική ενέργεια το 4-0, το σκορ έκλεισε ο Σάκης Μπιζιώτας με γκολ στο 75΄ και 77΄ (έπειτα από καταπληκτικό «τακουνάκι» του Άγγελου Κοτζατίσογλου). Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Δροβατζίκας (Γκόλιας, Βλαχάκης).

ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: Αλεξίου, Τέγος (69΄ Καρτσούνης), Μπόλος, Ζολώτας, Λάλλος, Παπαηλίας, Ιωαννίδης, Καλαϊτζίδης (46΄ Σ. Κοτζατίσογλου), Άγγ. Κοτζατίσογλου, Μπιζιώτας, Κουτσαλιάρης (69΄ Μαρτίν).

ΣΕΙΡΗΝΑ: Καλαμπούκας, Φ. Φαρμάκης (69΄ Καρυπίδης), Χ. Φαρμάκης, Ασλανίδης, Κουκουτσέλας, Κολέτσος, Σαχόλι, Αναστασιάδης, Θ. Παπαδόπουλος, Πατσαρίκας, Γιώτας.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

PINDOS PALACE
Πωλείται διαμέρισμα 100 τ.μ.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ