ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ραχήλ Μακρή: “Yπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στην χάραξη εξωτερικής πολιτικής και στην βλακώδη ασχετοσύνη των μαθητευόμενων μαγισσών που θυσιάζουν τα συμφέροντα των αγροτών στο βωμό της εξυπηρέτησης άλλων συμφερόντων”

H Βούλτεψη βάζει την Ε.Ε πάνω από τα συμφέροντα των Ελλήνων αγροτών. O Μηταράκης αποτιμά ως πολύ μικρή την ζημιά που οι Έλληνες έμποροι είχαν αποτιμήσει ως καταστροφή από τον Απρίλιο, αποδεικνύοντας ότι σύσσωμη η ελληνική κυβέρνηση αποτυγχάνει να εξασφαλίσει τα ελάχιστα ανταποδοτικά οφέλη στην υπέρμετρη ζημιά που υφίσταται η χώρα μας εξαιτίας του εμπάργκο της ρωσικής ομοσπονδίας που ήρθε ως απάντηση στα μέτρα της Ε.Ε.
Εκτός από το να λένε ναι σε όλα δεν γνωρίζουν καμιά άλλη εξωτερική πολιτική γιατί έχουν συνηθίσει να λαμβάνουν τα νομοσχέδια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από του ευρωπαίους πατρώνους τους.
Καθώς τόσο τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής όσο και της οικονομικής ανεξαρτησίας της χώρας είναι ιδιαίτερα λεπτά και ευαίσθητα για να τα χειρίζονται μαθητευόμενοι μάγοι που αποδεικνύονται άσχετοι εκ των αποτελεσμάτων είναι καιρός να λογοδοτήσουν για τις πράξεις και τις παραλείψεις στον ελληνικό λαό που τους εξέλεξε και όχι στους ευρωπαίους ηγεμόνες.
Καθώς οι Έλληνες αξιωματούχοι φαίνεται ότι ψήφισαν ναι σε όλα, χωρίς να θέσουν θέμα μεταφοράς ευρωπαϊκών πόρων προς τους υπέρμετρα θιγόμενους Έλληνες παραγωγούς, εμπόρους και μεταφορείς η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή κατέθεσε την με αριθμ. πρωτ. 1820/204/11.8.2014 Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων. Η Συγκυβέρνηση οφείλει να διευκρινίσει εάν αναγνωρίζει τις υποχρεώσεις των εταίρων προς την Χώρα μας ή μόνο την υποταγή μας προς αυτούς.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ