ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Νέα νίκη του Κτηνοτροφικού – ΄΄ Χρυσή Αλλαγή΄΄ ο Καλλιακάτσος για το Καρπερό

Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες, Δήμητρα και Κτηνοτροφικός Αστέρας τέθηκαν αντιμέτωποι, με νικητή ξανά τον δεύτερο.

 

ΔΗΜΗΤΡΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 0-2: Είχε προηγηθεί ο ημιτελικός κυπέλλου στην Καλλιράχη και χθες η ομάδας του Νίκου Τόλη παρουσιάστηκε ανώτερη και επικράτησε δίκαια. Κοινό χαρακτηριστικό των δύο αντιπάλων η κόπωση από το βεβαρημένο πρόγραμμα, σε γενικές γραμμές ο αγώνας ήταν ήρεμος. Στο 5΄ ο Στέλιος Πιπέργιας από κοντά εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην περιοχή και «άνοιξε» το σκορ, στο 22΄ ο Κώστας Πολύζος εξαπέλυσε «κεραυνό» από τα 35 μέτρα και παρά την προσπάθεια του Μπαράκα, έγινε το 0-2. Στο 27΄ ανάποδο «ψαλίδι» του Μαλακατά έφυγε μόλις άουτ, στο 70΄ μπάσιμο στην περιοχή του Σούλα και σουτ, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπαράκας. Στο 80΄ κοντινό πλασέ του Οδυσσέα Στεφόπουλου στη «ρίζα» της κάθετης δοκού. Καλός ο διαιτητής Δροβατζίκας (Ράτζας, Παπαδημητρίου).

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπαράκας, Χ. Λάλλος, Τσιρώνης, Παπαδόπουλος, ΓΚΑΡΑΛΙΑΚΟΣ (83΄ Καραδήμος), Γ. Λάλλος (60΄ Χ. Λάλλος), Τζημορόπουλος, Τσέλα, ΜΑΛΑΚΑΤΑΣ, ΜΠΙΖΙΩΤΑΣ, ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: ΤΣΙΟΥΜΠΛΙΚΑΣ, Παπαστεργίου, Παπαϊωάννου, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΑΝΔΗΣ, ΧΑΝΤΑΒΑΣ, Πολύζος, ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ (86΄ Καραγιάννης), Σούλας, Ξάνθος (56΄ Καραπάς), Τσαπατσάρης (70΄ Σουρβάς).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ-ΔΕΣΚΑΤΗ 0-0: Με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή τους έπαιξαν οι πρωτοπόροι, που είχαν και την κόπωση από το παιχνίδι κυπέλλου την Τετάρτη. Έγινε καλό παιχνίδι, ο Καμβουνιακός άφησε θετικές εντυπώσεις. Στο πρώτο μέρος τετ-α-τετ του Σωτήρη απέκρουσε ο Πετκανάς, επίσης σουτ του Αποστολίδη απέκρουσε σε κόρνερ αμυντικός της Δεσκάτης. Στο 80΄ ο Μάκης Λάλλος είχε κεφαλιά από καλή θέση, άουτ. Πολύ καλός ο διαιτητής Στεργιόπουλος (Σιούμπουρα, Δασκαλόπουλος).

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: ΠΕΤΚΑΝΑΣ, Σπηλιώτης, Βασιλόπουλος, Κατσαντώνης, ΛΑΛΛΟΣ, ΙΤΤΗΣ, Θ. Δημόπουλος, Αποστολίδης, Κουρέλας, Καλαϊτζίδης (60΄ Τζάτσος), Αναστασιάδης.

ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ: ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, Τσικρίκης, Παπατσάνης, Λ. Λαγιόκαπας, Φάκας, Σπ. Λιούρας, Δαχλήθρας, ΑΝΤΩΝΙΟΥ (75΄ Νταμάγκας), ΣΩΤΗΡΗΣ, Ντάβαρος (70΄ Πετσιδήμος), Χρ. Λαγιόκαπας.

ΚΑΡΠΕΡΟ-ΚΙΒΩΤΟΣ 1-0: Δύσκολα, αλλά δίκαια ο Άρης έφθασε σε νέα νίκη. Οι γηπεδούχοι πίεσαν από την αρχή, στάθηκαν όμως άτυχοι, με 5 δοκάρια (δύο ο Δούμας, από ένα Καλλιακάτσος, Χριστοδούλου και Ρότσι). Από την άλλη, ο Αλιάκμων του Γιώργου Θωμαϊδη προσπάθησε και κράτησε στην άμυνα μέχρι το 76΄. Στη φάση εκείνη, ο Παναγιώτης Χριστοδούλου έκανε σέντρα, πετάχτηκε στην «πλάτη» της άμυνας ο Βασίλης Καλλιακάτσος και λύτρωσε την ομάδα του. Καλός ο διαιτητής Καραλιόλιος (Στεφούλης, Τέγος). Οι φιλοξενούμενοι με δήλωσή τους ζητούν άλλη μια φορά την παρουσία γιατρού στα γήπεδα.

ΚΑΡΠΕΡΟ: Κιρατλίδης, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Ρότσι, Παπάς, Αχ. Κατσίκας (64΄ Καλλιακάτσος), Παπατσάνης, Λάμαρης (64΄ Χριστοδούλου), Κούτουλας, Παπαγεωργόπουλος, Δούμας (89΄ Αλίου).

ΚΙΒΩΤΟΣ: Γκιουλέκας, Παπαδόπουλος, Βασιλειάδης, Μπαχτσεβάνος, Καλαϊτζίδης, Ζάχαρης, Σούλας (78΄ Χατζηγετίν), Ελεύθερος, Τσαμπεκίδης, Νούχα, Σκέρντι.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ