ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

΄΄Θρίλερ΄΄ στη Δεσκάτη – Αρκετές εκπλήξεις σημειώθηκαν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής του 2ου ομίλου

ΔΕΣΚΑΤΗ-ΝΕΟΧΩΡΙ 1-2: Μεγάλη νίκη σημείωσε το Νεοχώρι, περνώντας από τη Δεσκάτη. Έγινε πραγματικό ντέρμπι, όπου και οι δύο αντίπαλοι προσπάθησαν πολύ μέχρι το τέλος για τη νίκη, είχαν καλό ρυθμό και η αγωνία παρέμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα. Στο 28΄ ο Γιώργος Σκόδρας με πλασέ εντός περιοχής πέτυχε το 0-1, στο 40΄ ο Χριστούλης σταμάτησε την μπάλα με τα χέρια εντός περιοχής (πέναλτι και αποβολή), ευστόχησε ο Κ. Σωτήρης. Στο 73΄ έμεινε με 10 παίκτες και ο Καμβουνιακός, λόγω αποβολής του Κ. Σωτήρη (διότι βλαστήμησε), στο 81΄ ο Βαγγέλης Καφετζής αναδείχθηκε «χρυσή αλλαγή» σκοράροντας (1-2). Στο 85΄ ο Παπατσάνης σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι. Πολύ καλή η διαιτησία του Τσέτσιλα (Καραλιόλιος, Ζουμπούκας).

ΔΕΣΚΑΤΗ: Κουρούπης, Σ. Λιούρας (67΄ Δ. Πετσιδήμος), Μ. Πετσιδήμος, Λ. Λαγιόκαπας (85΄ Νταμάγκας), Ε. Λαγιόκαπας, Κούτρας, Πιτιλάκος, Τσικρίκης, ΣΩΤΗΡΗΣ, Παπατσάνης, Τσιλινίκος.

ΝΕΟΧΩΡΙ: Νταγκούλης, Σαμαράς, Ευαγγελόπουλος, Χριστούλης, Κύρκος, Σίμος, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Κυρατζής (63΄ Ευάγγ. Καφετζής), Ι. Καφετζής, Μπόλης, Σκόδρας (90΄ Β. Καφετζής).

ΣΕΙΡΗΝΑ-ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 0-1: Δίκαιη νίκη, παρά το «φτωχό» σκορ σημείωσαν οι πρωτοπόροι της Α΄ κατηγορίας. Το γκολ της ομάδας του Νίκου Μπαλοδήμου πέτυχε στο 26΄ ο Θωμάς Λάλλος με κοντινό πλασέ, μετά από κόρνερ του Γιάννη Ίττη. Είναι χαρακτηριστικό πως τα Αεράτα είχαν τρία δοκάρια, δύο οριζόντια με σουτ του Ραφαήλ Αποστολίδη (στο 19΄ και 31΄) και ένα κάθετο με τον Αχιλλέα Κουρέλα (στο 70΄ με κεφαλιά). Μέτριος ο διαιτητής Ρίγκος, δεν απέφυγε τα λάθη. Καλοί οι επόπτες Στεφούλης και Ντόλιας.

ΣΕΙΡΗΝΑ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΤΣΕΠΙΔΗΣ, Χρ. Φαρμάκης (75΄ Φ. Φαρμάκης), Λιάκας, Φούντογλου, Κουκουτσέλας, Κόνι, Κολέτσος, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, Τσιάτσιος, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ.

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Βίδρας, ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ, Ρ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ (85΄ Καλαϊτζίδης), Κατσαντώνης, Ίττης, Θ. Δημόπουλος (90΄ Γάκης), ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, Μπαλοδήμος, Π. Λάλλος, ΚΟΥΡΕΛΑΣ.

 

Γ΄ Εθνική

Αρκετές εκπλήξεις σημειώθηκαν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής του 2ου ομίλου με μεγαλύτερη αυτή της Καστοριάς η οποία επικράτησε με 2-1 στη Χαλάστρα του Καμβουνιακού και έτσι πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ο Πυρσός ηττήθηκε στην Κοζάνη από την ομώνυμη ομάδα με σκορ 3-0 πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση και παράλληλα είχαμε την παραίτηση του Σωτήρη Μαυροδήμου. Η πρωτοπόρος ΑΕΛ κέρδισε το Κορδελιό με 4-0 ενώ ο Κάστωρ επικράτησε με 2-0 της Πρέβεζας. Ο Θεσπρωτός επιβλήθηκε με 2-1 του Κεραυνού Θεσπρωτικού ενώ η Φιλλιπιάδα είχε εύκολο απόγευμα, κέρδισε την Κρανούλα με 2-0. Τέλος  ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικράτησε με 3-1 της Δόξας Πενταλόφου.

Κ.Μ

 

Κοζάνη- Πυρσός 3-0

Βαριά ήττα για τους πράσινους

Ακόμη μία βαριά ήττα για τον Πυρσό, ηττήθηκε στην Κοζάνη με 3-0 από την ομώνυμη ομάδα πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση, μία ομάδα χωρίς τσαμπουκά και πάθος, μία ομάδα η οποία χρειάζεται επειγόντως μεταγραφές  προτού μπει σε περιπέτειες. Η Κοζάνη προηγήθηκε μόλις στο 4΄με τον Τσικόπουλο μετά από φάουλ τα Ταφέρλη πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα των πρασίνων και τον τερματοφύλακα. Ο Πυρσός ισοφάρισε κάπως το παιχνίδι χωρίς να απειλήσει  ιδιαίτερα την ομάδα της Κοζάνης. Στην επανάληψη όμως η Κοζάνη ανέβασε στροφές και με τον Παπανίκο στο 52΄σημείωσε το 2-0 ενώ το τελικό 3-0 πέτυχε στο 76΄ο Μπουλγουρίδης. Μέτρια η διαιτησία του Αγγελόπουλου Καρδίτσας.Κοζάνη (Θανάσης Τσικαλιός): Αμπατζίδης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Βασίλιεβιτς (72’ Τσικόπουλος Η.), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος Ι. (77’ Χαματάι), Μπουλγουρίδης, Πιπινίκας, Ταφαρλής, Ντεμιράι (82’ Μαλούτας)Πυρσός Γρεβενών (Σωτήρης Μαυροδήμος): Αλεξίου, Θεοχαράκης, Καραγκούνης, Σκέντος, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης (73’ Καραγιάννης), Κοτσαντίσογλου, Γκέτσιος, Ελευθερίου (61’ Ιωαννίδης), Κοσμίδης (80’ Μπόζιαρης), Δούμας

 

Κ.Μ

 

 

Τα αποτελέσματα των αγώνων

της ΕΠΣ Γρεβενών

Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία

ΣΑΒΒΑΤΟ

 ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ – ΑΛ.ΚΙΒΩΤΟΥ 1-4

 Δ.Ν.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ – ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 0-1

                                  ΚΑΜΒ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ – ΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙ 1-2

 ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ – ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 0-1

ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ – ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ 2-2

Β΄Ερασιτεχνική Κατηγορία

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΑΤΟΥ – ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔ 1-3

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ –ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ 4-5

Π.Ν.ΠΟΝΤΙΝΗΣ-ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ 4-0

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ