Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Βουνάσα
Μετά από μια δύσκολη επιχείρηση κατάσβεσης, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες, Τετάρτη 26 Αυγούστου, στη Βουνάσα και την περιοχή της Σκάλας έχει σχεδόν σβήσει.
Στο μέτωπο επιχείρησαν πυροσβεστικές δυνάμεις και εναέρια μέσα, ενώ καθοριστική ήταν και η συνδρομή των μηχανημάτων έργου και των υδροφόρων της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας.
Παραμένουν οι απαραίτητες δυνάμεις στο σημείο για την αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων και την πλήρη ασφάλεια της περιοχής.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι έδωσαν τη μάχη με τις φλόγες, με επαγγελματισμό, συντονισμό και αίσθημα ευθύνης.
Γιάννης Παναγιωτίδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών
- Προηγούμενο Από τον Ζιάκα Γρεβενών στη NASA
- Επόμενο Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στη Δυτική Μακεδονία – Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές




























