AKOΥΣΤΕ ΕΔΩ ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΤΑΞΙ

Κατηγορίες

ΓΡΙΔΑΣ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Ανακοίνωση Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης

ΠΡΟΣ:
1. Δήμαρχο Εορδαίας
2. Αντιδήμαρχο Εορδαίας (Υπεύθυνος Δημοτικής Αστυνομίας)…

3. Διευθύντρια Δημοτικής Αστυνομίας Εορδαίας
4. Πρόεδρο Δημοτικό Συμβουλίου Εορδαίας
5. Δημοτικοί Σύμβουλοι
6. Αστυνομική Υποδιεύθυνση Πτολεμαΐδας
7. Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας
Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με το υπ’ αριθμ. 15/03-04-2013 έγγραφο του σας ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα μέλη του στην προσπελασιμότητα στο φυσικό και δομημένο περιβάλλον.

Δυστυχώς μετά από ένα μήνα περίπου η κατάσταση συνεχίζει να είναι δραματική. Τα τραπεζοκαθίσματα καταλαμβάνουν ολόκληρα πεζοδρόμια. Καταστηματάρχες εκθέτουν τα προϊόντα τους κλείνοντας ολόκληρα πεζοδρόμια. Τα πεζοδρόμια είναι για τους πεζούς. (Ως πεζοδρόμιο ορίζεται ο χώρος στις πόλεις που προορίζεται για να περπατάνε οι πεζοί. Για αυτό τον λόγο και ονομάζεται πεζοδρόμιο.) Η Δημοτική Αστυνομία και η Ελληνική Αστυνομία σφυρίζουν αδιάφορα. Να τους χαιρόμαστε όλους αυτούς για την «ομορφιά» αυτής της πόλης. Σε περίπτωση ατυχήματος θα πρέπει να αναρωτηθείτε ποιός θα είναι υπεύθυνος.

Αν δεν μεριμνήσετε άμεσα ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μήγγος Μιχάλης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Συμεωνίδης Μάριος

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΔΕΥΑΓ
ΚΑΛΗΡΑΧΗ
ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
αγγελια λεβητας
ΤΑΞΙ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Follow Us

 
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015