ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα (Η συγκίνηση του προπονητή, οι αποχωρήσεις παικτών από την ομάδα του Πυρσού και τα … κομματικά κριτήρια)

Τον ετήσιο χορό πραγματοποίησε προχθές η ομάδα της ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου με επιτυχία σε γνωστό κοσμικό κέντρο της πόλης μας.

Με νέο τεχνικό , τον Σωτήρη Μαυροδήμο , ο Πυρσός θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος του 2012

Ο Σωτήρης Μαυροδήμος έχει αγωνιστεί παλιά στην ΑΕΚ με επιτυχία . Μάλιστα σε παιχνίδι ανάμεσα στην Ιντερ – ΑΕΚ, είχε αντίπαλο τον Ρουμενίγκε, τον οποίο μάλιστα εξουδετέρωσε.

Ο Μαυροδήμος πριν λίγα χρόνια πέρασε από το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της Κοζάνης όταν αυτήν έπαιζε στην Γ Εθνική.

Εμφανώς συγκινημένος αποχώρησε προχθές από την πόλη μας ο πρώην τεχνικός του Πυρσού Θωμάς Παπαδόπουλος ο οποίος αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και τους τόνισε ότι πρέπει να βοηθήσουν τον νέο τεχνικό Σωτήρη Μαυροδήμο.

Στην πόλη μας πέρασε την Πρωτοχρονιά ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής του Αρη Αλέξης Καραγιάννης , φυσικά κοντά στην οικογένεια του.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος.Εκεί υποδέχτηκε τον νέο χρόνο. Σε λίγες μέρες ο κ. Κοσματόπουλος αναχωρεί για την Ρωσία με την Εθνική ομάδα νέων, όπου είναι γενικός αρχηγός εδώ και χρόνια.

Παρελθόν αποτελούν από την ομάδα του Πυρσού , οι Τζερεμές και Κοτζατίσογλου. Σύμφωνα όμως με τελευταίες πληροφορίες γίνονται συζητήσεις ώστε να παραμείνουν στην ομάδα , έστω και την τελευταία στιγμή.

Είκοσι τέρματα σε δύο παιχνίδια δέχτηκε η μικτή ομάδα παίδων της ΕΠΣ Γρεβενών . Μεγάλη η ευθύνη του προπονητή Λέτσιου Ανδρέα.

Από τις πιο νοικοκυρεμένες ΕΠΣ της Ελλάδος είναι η ΕΠΣ Γρεβενών. Αυτό φυσικά οφείλεται οφείλεται στην προσωπικότητα και στην εργατικότητα του Γιώργου Κοσματόπουλου .Ενώ οι ενώσεις έχουν απλήρωτους τους εργαζόμενους εδώ και μήνες στην ΕΠΣ Γρεβενών όλα λειτουργούν άψογα.

Δυο μεταγραφές πραγματοποίησε η Αλεξάνδρεια , η οποία μπήκε στο κόλπο της σωτηρίας  μετά τη νίκη επί του Πυρσού . Τα βλέπει αυτά η διοίκηση του Πυρσού;

Τα έχουν παρατήσει στα Γρεβενά Αεράτα με το θέμα παραμονής της ομάδας στη Γ Εθνική. Λάθος όμως των διοικούντων και της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Ποδοσφαιριστής ο οποίος προσέφερε λίγα στον Πυρσό και αμείφθηκε πλουσιοπάροχα , καταφέρεται κατά του πρώην προέδρου του Πυρσού Δημήτρη Παπαϊωάννου , Εδώ χωράει η λαϊκή παροιμία : αν θες να σε βρίσει κάποιος δώστου  χρήματα.

Επιτυχημένο ήταν το 2012 για την ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα , ανέβηκε στην Γ εθνική και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα ήταν θετική. Ελπίζουν στον Πρωτέα να έχουν ανάλογη συνέχεια και το 2013.

Εκατομμύρια ευρώ δαπανήθηκαν για την ανέγερση του κτιρίου που θα στεγάζεται η σχολή αστυφυλάκων που καταργήθηκε . Το κτίριο δεν τελείωσε ακόμη και αμφιβάλουμε αν ολοκληρωθούν οι εργασίες κάποτε.

Την ώρα που κόβονται οι συντάξεις από τον ΟΓΑ , χρήματα σπαταλώνται από δημόσιες υπηρεσίες για ενοικιάσεις ιδιωτικών κτιρίων , Εφορία, αστυνομία και υπηρεσίες , Αυτήν λοιπόν είναι η Ελλάδα , στερούν χρήματα από τους ηλικιωμένους και τα δίνουν για ενοικιάσεις κτιρίων.

Το νοσοκομείο Γρεβενών επισκέφτηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά ο βουλευτής Γρεβενών κ. Κοψαχείλης , όπου ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς.

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι γιατροί για τα τζάκια και τις ξυλόσομπες για τα σωματίδια που εκπέμπουν στην ατμόσφαιρα που είναι επικίνδυνα για τα παιδιά και τους χρόνια πάσχοντες.

Αν είναι δυνατόν να παίρνουν πιο πολλά χρήματα οι δεητζήδες , οι οποίοι μπήκαν στην ΔΕΗ με κομματικά κριτήρια, από τους γιατρούς, οι οποίοι έκατσαν στα θρανία περίπου τριάντα χρόνια.

Αυτά βλέπει η τροϊκα και τρελαίνεται και θέλει να βάλει μια τάξη για την ανομία που επικρατεί σε όλο το Δημόσιο και στις ΔΕΚΟ.

Το αδιαχώρητο παρατηρήθηκε και την πρωτοχρονιά στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας , με τους επισκέπτες να ανέρχονται σε χιλιάδες , οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τις καλές καιρικές συνθήκες αλλά και την καλή ποιότητα του χιονιού.

Οι ευχές και φέτος δόθηκαν μέσα από τα μέσα δικτύωσης για την έλευση του 2013. Τέρμα λοιπόν τα τηλέφωνα και τα μηνύματα.

 

Πυρσός

Στις προπονήσεις επανήλθαν χθές Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές του Πυρσού μετά το ρεπό που τους δόθηκε από τον νέο προπονητή Σωτήρη Μαυροδήμο την πρωτοχρονιά. Τώρα τους περιμένει σκληρή δουλειά ώστε η ομάδα να ανακάμψει . Άλλωστε ακολουθούν τα παιχνίδια φωτιά με Νάουσα και Κοζάνη στο ΔΑΚ, και η ομάδα δεν πρέπει να χάσει άλλους βαθμούς στο γήπεδο της, αν θέλει να μην μπει σε περιπέτειες . Το κλίμα πάντως στην ομάδα δείχνει να αλλάζει με την έλευση στην τεχνική ηγεσία του Σωτήρη Μαυροδήμου, ενός έμπειρου  τεχνικού και που οι φίλαθλοι περιμένουν πολλά από τον εν λόγω τεχνικό , ο οποίος σε δηλώσεις  στο super28 τόνισε ότι θέλει όλους τους Γρεβενιώτες δίπλα στην ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Τέλος πρέπει να τονίσουμε ότι η ομάδα θέλει μεταγραφές και αυτό πρέπει να το καταλάβει η διοίκηση , που πρέπει να σπεύσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να εντάξει τουλάχιστον δυο ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας στο ρόστερ.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ