AKOΥΣΤΕ ΕΔΩ ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΤΑΞΙ

Κατηγορίες

ΓΡΙΔΑΣ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Οκτώ στις δέκα διακομιδές ασθενών στη Δυτική Μακεδονία είναι με κορονοϊό

Μεγάλη αύξηση που ξεπερνά το 70%, καταγράφεται στις διακομιδές των περιστατικών COVIT-19 στην Δυτική Μακεδονία, ενώ 10 έως 12 είναι ανά βάρδια, τα διαθέσιμα ασθενοφόρα σε όλη την Περιφέρεια, για να καλύψουν τις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες, στις Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας.

Αυτό τόνισε στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας, Θωμάς Σαραφίδης, ζητώντας από το Υπουργείο Υγείας, την διάθεση επιπλέον ασθενοφόρων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην περιοχή, καθώς και την μονιμοποίηση όλου του επικουρικού προσωπικού.

Ο κ. Σαραφίδης χαρακτήρισε ως «οριακά διαχειρίσιμη» την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στις δομές και το σύστημα υγείας στην περιοχή και ανάφερε χαρακτηριστικά ότι «8 στα 10 περιστατικά διακομιδών ασθενών από το ΕΚΑΒ στην Δυτική Μακεδονία, αφορούν τον COVIT-19 και ύποπτα κρούσματα.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΔΕΥΑΓ
ΚΑΛΗΡΑΧΗ
ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
αγγελια λεβητας
ΤΑΞΙ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Follow Us

 
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015