ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Τους είδαμε … τους μάθατε

Ξεκινώντας από τον κ. Σαμαρά ο πολιτικός ο οποίος ήτανε κατά του μνημονίου, κάνοντας κωλοτούμπα  και μπαίνοντας στην κυβέρνηση Παπαδήμα και μετά σύροντας την χώρα σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις χωρίς λόγο . Παίρνοντας  την εξουσία βάζοντας πλάτη το ΠΑΣΟΚ λαβωμένο, πληγωμένο και κυρίως προδομένο από τους βολεμένους, μαζί με τον κ. Κουβέλη με πρώην πασόκους κωλοτούμπες και χωρίς καμία πολιτική σοβαρότητα έγινε πρωθυπουργός ο κύριος Σαμαράς με υπουργούς τους περισσότερους της πρώην κυβέρνησης του δήθεν καταλληλότερου του αμίλητου , που διπλασίασε  το χρέος και το έλλειμμα.

Και ξαφνικά έχουμε τις συνιστώσες των συνιστωσών …

Αυτοί που λένε ναι στο όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ φυσικά υπέρ του ψευτοκράτους των Σκοπίων , συνιστώσα πρώην πασόκων που λένε έξω από την Ευρωπαϊκή ένωση αυτούς που χαϊδεύουν … Τους κουκουλοφόρους, αυτά τα ΄΄ καλά παιδιά΄΄ που καταστρέφουν τα πάντα. Έχουμε επίσης, και τους βολεμένους του ΣΥΡΙΖΑ σε διάφορες κυβερνητικές θέσεις και σε κεντρικές και περιφερειακές θέσεις επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ. Και για να μην ξεχνάμε, μερικοί είναι αυτοί που στήσανε το βρώμικο 89 με την ΤΟΤΕ δεξιά. Στόχος φυσικά ο ηγέτης ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ  για την δήθεν κάθαρση με κατήγορους του ΤΟΤΕ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ.

Όμως τα γονίδια παραμένουν ισχυρά το μίσος κατά του ΠΑΣΟΚ δεν έχει όρια. Έχουμε και τις συνιστώσες που δεν εφαρμόζουν τον νόμο στα πανεπιστήμια … συνεχίζοντας τις απεργίες. Όσο για τα υπόλοιπα κόμματα ότι και να λένε δεν έχει καμία σημασία. Η λύση που πρέπει να δοθεί είναι με μία σταθερή κυβέρνηση οικουμενική με άξιους, με νέους επιστήμονες και επιχειρηματίες νέους και ειδικά με στελέχη από την περιφέρεια με δίκαιο, σταθερό φορολογικό σύστημα και με ειδική μέριμνα για τα χαμηλά στρώματα με αξιοκρατία παντού για να υπάρξει επιτέλους κοινωνική δικαιοσύνη και πρέπει επιτέλους οι πολιτικοί να πράττουν κάθε τι που είναι για το συμφέρον  της πατρίδας. Να μάθουν επιτέλους ότι κάνουν να είναι για το καλό της χώρας μας, καθαρά και … ξάστερα.

Υστερόγραφο:   Αφιερωμένο στον κ. Λοβέρδο πρώην αυτόν που τίμησε ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ και τον ανέδειξε στα υψηλά αξιώματα, αυτός που διέλυσε τον ΕΣΥ και την πλήρωσε φυσικά η παράταξη. Ο αρχηγίσκος της δεκάρας θα γραφτεί στην μαύρη σελίδα της δημοκρατικής παράταξης , δειλός και προδότης. Όπως άλλωστε και πολλοί προηγούμενοι.

Χρέος όλων μας είναι η ενότητα της παράταξης στηρίζοντας τον Πρόεδρο του κινήματος που ανέλαβε την ηγεσία στην πιο δύσκολη στιγμή του κινήματος. Όλα τα άλλα είναι λόγια χωρίς καμία σημασία  γιατί και οι κρίνοντες … κρίνονται …

Νούσιας Ιωάννης

Γραμματέας Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ