ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Εθνική Ελλάδος volley γυναικών για άλλη μία υπέρβαση *Του Μάκη Λιοσάτου

Η Eθνική μας ομάδα Volley  Γυναικών βρίσκεται στη Τουρκία όπου απ’την Παρασκευή 23/8 θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2019 , 18 ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία της συμμετοχή σε αυτό . Οπότε  η παρουσία της  Εθνικής   εκεί , αποτελεί από μόνη της μεγάλη επιτυχία για τα κορίτσια που την αποτελούν . Η συμμετοχή τους σε ένα ΠΟΛΥ δύσκολο όμιλο μαζί με Γαλλία , Φινλανδία , Σερβία , Βουλγαρία και την διοργανώτρια Τουρκία στον εναρκτήριο αγώνα την Παρασκευή στις 19:45 , μόνο θετικά μπορεί να φέρει στο ελληνικό volley . Μια πρόκριση θα ισοδυναμούσε με μεγάλη υπέρβαση . Από αυτές τις αθλήτριες όμως μπορούμε να την περιμένουμε , αφού έχουν αποδείξει από την μικρή τους ηλικία ότι δεν φοβούνται τις προκλήσεις και τις υπερβάσεις , τόσο σε εθνικό , όσο και σε συλλογικό επίπεδο .

Αυτή η ομάδα πέρα από την ωραία της παρουσία στο γήπεδο είναι και άξια έξω απ’αυτό . Έχω δει να δίνει χαρά σε παιδική ψυχή που την είχε πραγματική ανάγκη κι αυτό ξεπερνά κάθε επιτυχία της στο παρκέ , αποτελώντας άλλωστε και τον ορισμό της χρησιμότητας του αθλητισμού και των Εθνικών ομάδων . Θέλω να δώσω και πάλι τα συγχαρητήρια μου στο τωρινό άλλα και το αμέσως προηγούμενο τεχνικό επιτελείο και στον team manager κ. Περόπουλο , για όλη αυτή την υγιή παρουσία της Εθνικής γυναικών τα τελευταία χρόνια .
Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι αυτά τα κορίτσια από μικρά έχουν βαλθεί να γκρεμίσουν όλα τα στερεότυπα που υπάρχουν στο σύγχρονο volley . Ότι δηλαδή για να παίξεις πρέπει να διαθέτεις ένα συγκεκριμένο σωματότυπο . Πάνω στον οποίο βασίζονται και όλες οι κλήσεις των κλιμακίων της εθνικής , άλλα και οι επιλογές των περισσοτέρων ” προπονητών ” ανά την Ελλάδα . Αυτό το συγκεκριμένο σωματότυπο σ’αυτή την ομάδα τον διαθέτει μόνο η Ανθή Βασιλαντωνάκη . Τις περισσότερες από τις αθλήτριες μας , οι ” φωστήρες ” θα τις έκοβαν είτε λόγω ύψους είτε λόγω σωματοδομής . Αυτά τα κορίτσια όμως έχουν βάλει σε όλους τα γυαλιά . Και μετά την νέα τους επιτυχία που έρχεται , ελπίζω ότι πολλοί  ” προπονητές ” θα το σκεφτούν δεύτερη φορά πριν πούνε σε κάποιο κοριτσάκι ότι ” Είσαι πολύ κοντή για να παίξεις κεντρική ΄΄ ή ” Επιβάλεται να χάσεις κάποια κιλά ” ή ” Δεν κάνεις για διαγώνια ” .
Καλή τύχη Ελλαδάρα …
Καλή ανάρρωση στη Γρεβενιώτισσα  Κατερίνα Γιώτα που χάνει αυτό το όμορφο ταξίδι . Εύχομαι τα καλύτερα στο επόμενο …
Υ.Γ. Η ηλιόλουστη ΕΡΤ ( με τα 300 παράθυρα ) ΔΕΝ θα δείξει τους αγώνες της Εθνικής στο Eurovolley . Αυτό για μένα είναι ΝΤΡΟΠΗ . Δεν μπορεί η ΚΡΑΤΙΚΗ τηλεόραση να ξοδεύει δεκάδες εκατομμύρια για Ποδοσφαιρικές Εταιρίες και να μην αγοράζει τα δικαιώματα μιας διοργάνωσης που συμμετέχει μετά απο 18 ολόκληρα χρόνια η Εθνική μας ομάδα . ΟΦΕΊΛΕΙ να το πράξει ακόμα και τώρα . Το παράπονο που εξέφρασαν ήδη επ’αυτού οι παίκτριες είναι αρκετό νομίζω . Εγώ ώς πολίτης και λάτρης του ελληνικού volley , νιώθω το λιγότερο θιγμένος από αυτή την εξέλιξη .
                                                   Λιοσάτος Δ. Θωμάς

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ