Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

email επικοινωνίας

ΑΓΟΡΑΜΟΔΙΑΝΟ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Alpha Bank
ΕΜΒΟΛΙΟ

Κατηγορίες

ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
Ράδιο 101.5
Εμβόλιο
Ζιώγας
tsiarsiotis

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

4 εκ. ευρώ για το έργο βελτίωσης του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας στη Φλώρινα

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Υπογραφή σύμβασης του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ».

Υπεγράφη στη Φλώρινα η σύμβαση μεταξύ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και της αναδόχου εταιρείας ΑΤΡΑΠΟΣ ΑΤΕ, για τη «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ», έργο το οποίο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα – Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020.

Τόσο ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητής κ. Θεόδωρος Θεοδουλίδης όσο και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Κασαπίδης τόνισαν τη σπουδαιότητα τέτοιων αναπτυξιακών έργων που συντελούν στη συνολική αναπτυξιακή τροχιά του Ιδρύματος. Επιπλέον, επισημάνθηκε  η αγαστή συνεργασία του Πανεπιστημίου με την Περιφέρεια η οποία και στο πλαίσιο της  μεταξύ τους προγραμματικής συμφωνίας στηρίζει και ενισχύει τους στρατηγικούς στόχους του Ιδρύματος.

Παρόντες στην υπογραφή εκτός από τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσσές, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής  Ανάπτυξης κ. Βασίλειος Άμπας, , ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας κ. Βασίλειος Χατζητιμοθέου, ο Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης καθηγητής Γεώργιος Ιορδανίδης, η Αντιπρυτάνισσα Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας καθηγήτρια Άννα Σπύρτου, η Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών καθηγήτρια Πηνελόπη Παπαδοπούλου , ο Πρόεδρος του Τμήματος Ψυχολογίας καθηγητής Δημήτριος Πνευματικός, ο Πρόεδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης καθηγητής Ιωάννης Θωϊδης, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και της αντίστοιχης υπηρεσίας της Περιφέρειας, στελέχη της Ε.Υ.Δ.Ε.Π. (Διαχειριστικής Αρχής) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και στελέχη της ΑΝ.ΚΟ.

Στόχος του έργου, είναι η δημιουργία σύγχρονων υποδομών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, αναβαθμίζεται το κτηριακό συγκρότημα της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών. Η παρέμβαση περιλαμβάνει αρχιτεκτονικές προσθήκες, διαρρυθμίσεις, βελτιώσεις και διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου στις υφιστάμενες κτιριακές εγκαταστάσεις του. Το ύψος της σύμβασης, μετά την έκπτωση, ανέρχεται σε 4.437.637,20 € ενώ η συνολική διάρκεια αυτού είναι 30 μήνες.

 

Σχετικά άρθρα

Interactive
ΑΓΟΡΑ ΜΟΔΙΑΝΟ
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ 7
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Ενοικιάζονται γκαρσονιέρες- Απέναντι από τα Δικαστήρια
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΖΗΤΕΙΤΑΙ
Πωλείται- Εργατικές κατοικίες
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Χαλκιδική- Νέα Καλλικράτεια
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ