Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές στα Γρεβενά Τιμολέων Κοψαχείλης στη Ν.Δ., Ο Γιώργος Δρόσος στον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., Ο Κυριάκος Ταταρίδης στο ΠΑ.ΣΟ.Κ και ο Δημήτρης Ψευτογκάς στο ΚΙΝΗΜΑ

Το μεσημέρι της Παρασκευής θα δοθούν στη δημοσιότητα οι συνδυασμοί των κομμάτων με τους υποψήφιους βουλευτές για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Στα Γρεβενά συνεχίζονται οι συζητήσεις και οι ζημώσεις των κομμάτων για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων.

Η Ν.Δ. στα Γρεβενά

Στην τοπική Ν.Δ. έχουν εκφράσει την επιθυμία αρκετά τοπικά στελέχη είτε με αυτο προτάσεις είτε με προτάσεις τρίτων.
Υποψήφιος θα είναι εκ νέου ο νυν βουλευτής κ. Τιμολέων Κοψαχείλης. Ενδιαφέρον έχουν εκφράσει: ο Απόστολος Τσένης, υποψήφιος στις εκλογές του 2012 και νυν Δημοτικός Σύμβουλος. Ο Αθανάσιος Σδράλης, ο Γιάννης Γιάτσιος, ο Νικηφόρος Χατζηγεωργίου , ο Χρήστος Βάιος και ο Γιώργος Βακουφτσής.
Αντιθέτως η κυρία Κατή από το Δήμο Δεσκάτης δεν επιθυμεί να είναι υποψήφια, ενώ η Άννα Ευθυμίου θα είναι υποψήφια στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μια σοβαρή πρόταση και συζήτηση με μια νεαρή κυρία του Δήμου Δεσκάτης. Πρόκειται για την δικηγόρο Λαμπρινή Κόγιου.

Το ΠΑΣΟΚ στα Γρεβενά

Συνεδρίασε δύο φορές η τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Γρεβενών για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων.
Ο πρώην βουλευτής Κυριάκος Ταταρίδης θα είναι και πάλι υποψήφιος ενώ υπάρχουν συζητήσεις για τελική κατάρτιση του συνδιασμού. Υπάρχουν προτάσεις στα στελέχη του κινήματος τόσο στη Δεσκάτη όσο και στα Γρεβενά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στα Γρεβενά

Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπάρχουν και σήμερα ακόμα συζητήσεις για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου.
Η τοπική νομαρχιακή συνεδρίασε δύο φορές, έγιναν προτάσεις και ήδη έχουν αποσταλεί και ονόματα υποψηφίων στην Αθήνα.
Υπάρχει όμως ένας προβληματισμός ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ του Γιώργου Παπανδρέου. Ο προβληματισμός αυτός εστιάζεται στις διαρροές προ το ΚΙΝΗΜΑ του Γιώργου Παπανδρέου και εάν πρέπει στο ψηφοδέλτιο να υπάρχει ένας «πασοκογενής» υποψήφιος, ώστε να υπάρξει μια διέξοδος της τοπικής κοινωνίας.
Σε συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής εκλήθη ο γιατρός και νυν Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Δρόσος χωρίς όμως να υπάρξει μια δημόσια ανακοίνωση για σχετική συμφωνία. Πάντως το θέμα το χειρίζεται η επιτροπή συνδιασμών από την Αθήνα. Θεωρείται βέβαιο πως τελικά ο Γιώργος Δρόσος θα είναι υποψήφιος. Οι ενδιαφερόμενοι για υποψήφιοι στο ΣΥΡΙΖΑ είναι οι Βασίλης Χαριζόπουλος, Γιώργος Μιχαλογιάννης, Γιώργος Παπαλιούρας, Σοφοκλής Εταιρίδης, Χρήστος Μπιάλας, Κυριακίδου Χριστίνα και Ρένα Καζαντζίδου.

Το ΚΚΕ στα Γρεβενά

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στα Γρεβενά πιθανότατα θα απαρτίζεται από την εκπαιδευτικό Παναγιώτα Ντάγκα, από τον ελεύθερο επαγγελματία Νίκο Τάτσιο και από τον δάσκαλο Στέργιο Λιάμπα.

 

Το ΠΟΤΑΜΙ στα Γρεβενά

Υποψήφιος  με το ΠΟΤΑΜΙ στα Γρεβενά φέρεται  ο Παναγιώτης Νέστορας από τον Έλατο, πρώην Διευθυντής της ALPHA BANK Γρεβενών και Γενικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας της Δυτικής Μακεδονίας. Ακούγονται ακόμη τα ονόματα των κ. Στεργιόπουλου και της κυρίας Βασιλικης Μησιοπούλου.

 

Στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη συγκέντρωση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ Γρεβενών με την παρουσία 25 στελεχών. Ως υποψήφιοι φέρονται οι εξής: Ο γιατρός Δημήτρης Ψευτογκάς, ο εκπαιδευτικός Αθανάσιος Νούτσος και ο αγροτοσυνδικαλιστής Μπάμπης Ορφανίδης ( Δήμος Δεσκάτης).

ΑΝΕΛ Γρεβενών

Σύμφωνα με πληροφορίες στους ΑΝΕΛ Γρεβενών ως σίγουρος υποψήφιος θεωρείται ο Μανώλης Πετρόπουλος.

ΔΗΜΑΡ-ΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για υποψηφιότητες στο Νομό Γρεβενών τόσο στο κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς όσο και στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό του κυρίου Γιώργου Καρατζαφέρη.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ