Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

«Χρυσή αλλαγή» ο Βλάχος – Με δικό του χατ-τρικ οδήγησε σε νίκη τον Κτηνοτροφικό, σπουδαία εμφάνιση και για Ντεμάι στο Βατόλακκο

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ 4-3: Οι δύο ομάδες απέδωσαν ανοιχτό ποδόσφαιρο και οι διακυμάνσεις στο σκορ ήταν πολύ θεαματικές.

Για τους γηπεδούχους η επιτυχία αποκτά μεγαλύτερη σημασία, εφόσον αναλογισθεί κανείς πως αγωνίζονταν με σύνθεση ανάγκης, λόγω των πολλών απουσιών. Στο 23΄ ο Παπαμιχαήλ έβγαλε σέντρα, ο Παναγιώτου «τρύπωσε» στην άμυνα και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 34΄ και 44΄ η Δήμητρα ανέτρεψε το σκορ, χάρη σε όμορφα γκολ που σημείωσαν με πανομοιότυπο τρόπο (γωνιακό, συρτό σουτ εκτός περιοχής) οι Μπάμπης Λάλος και Τζημορόπουλος αντίστοιχα.

Στο 60΄ ο Βλάχος βγήκε τετ-α-τετ, σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται πως πέρασε τη γραμμή, όμως υποδείχθηκε κόρνερ. Στην εκτέλεσή του, όμως, δικαιώθηκε ο παίκτης του Κτηνοτροφικού, αφού με προβολή, μετά από ασθενή απόκρουση του Μπαράκα, ισοφάρισε (2-2). Στο 70΄ φάουλ του Κουτσαλιάρη, σύγχυση στην περιοχή και ο Γκαραλιάκος έκανε το 2-3, στο επόμενο λεπτό ολέθριο λάθος του Μπαράκα και ο Βλάχος ισοφάρισε! Στο 90΄, τέλος, ο Δημήτρης Βλάχος, εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση στην περιοχή, σημείωσε το προσωπικό του χατ-τρικ (4-3). Καλός ο διαιτητής Δροβατζίκας (Στεργιόπουλος, Λιάκας).
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιουμπλίκας, Σουρβάς (46΄ Δρούγας), Σαμαράς, Χριστούλης, ΒΑΝΔΗΣ (60΄ Βλάχος), Καραγιάννης (70΄ Ευαγγελόπουλος), Παναγιώτου, Ρόβας, ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ, ΤΣΙΑΡΑΣ, ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπαράκας, Καραδήμος, Τσιρώνης, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΑΡΑΛΙΑΚΟΣ, Γ. Λάλος (60΄ Δ. Λάλος), Τζημουρόπουλος, Μπ. Λάλος, Χ. Λάλος, ΚΟΥΤΣΑΛΙΑΡΗΣ, Ορφανίδης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ


ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ-ΝΕΟΧΩΡΙ 3-0: Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισε το πρωτάθλημα η ΑΕ Ποντίων, που επικράτησε του Νεοχωρίου με αρκετά καλή εμφάνιση. Η ομάδα του Χρήστου Λάλου κατάφερε να πάρει σαφές προβάδισμα στο σκορ από το πρώτο μέρος και νίκησε δίκαια. Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών αναδείχθηκε ο Ντενίς Ντεμάι, που πέτυχε τα δύο γκολ (στο 4΄ με παλσέ, μετά από πάσα του Σοφοκλή Κοτζατίσογλου και στο 33΄ με πλάγιο σουτ στο «Γ», μετά από μπαλιά του Άγγελου Κοτζατίσογλου), ενώ κέρδισε και το πέναλτι στο 82΄ (ανατροπή από τον τερματοφύλακα Λάχανο, στην ίδια φάση ο τελευταίος αποβλήθηκε). Στο πέναλτι ευστόχησε ο Άγγελος Κοτζατίσογλου, ενώ να σημειωθεί πως ο Ντεμάι είχε και κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι στο 2΄. Καλή η διαιτησία του Καραλιόλιου (Φαλτάκας, Γκόλιας).
ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: Κοτίτσα, Τέγος, Οκουτσίδης (46΄ Ζέρβας), Ντοβατζίδης, ΕΜΠΡΙΚΙΔΗΣ, Παπαηλίας, Σ. Κοτζατίσογλου (70΄ Καλαϊτζίδης), ΆΓΓ. ΚΟΤΖΑΤΙΣΟΓΛΟΥ, ΝΤΕΝΙΣ, Μπιζιώτας, ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ (85΄ Μαρτίν).
ΝΕΟΧΩΡΙ: Λάχανος, Κίλι, Σόλας (82΄ Γιούτσος), Παπαστεργίου (46΄
Μπαλάφας), Μήττας, Ρόβας, ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, Λιάκος, Σίμος, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, Καφετζής.
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ