Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Φτωχό μεταγραφικό παζάρι στις ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών – Σίριαλ τείνει να γίνει η έλευση των δύο Αργεντινών ποδοσφαιριστών στην ομάδα του Πυρσού

Νέος προπονητής στην ομάδα του Νιοχωρίου αναλαμβάνει ο Ανδρέας Λέτσιος  , μετά και τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Μπόλη.

Την Παρασκευή ξεκινάει την προετοιμασία η ομάδα του Καμβουνιακού Δεσκάτης με όνειρα και  φιλοδοξίες για μια νέα καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο.

Άλλωστε την περσινή πορεία του Καμβουνιακού θέλουν όλοι να την ξεχάσουν διότι δεν νοείται μια ιστορική ομάδα να τερματίζει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Φτωχό μεταγραφικό παζάρι στις ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε το δημογραφικό πρόβλημα που υπάρχει.

 

Προπονητής στην ομάδα της Δεσκάτης είναι ο Άρης Πιτιλάκος , ένας άρτια καταρτισμένος τεχνικός ο οποίος έχει όλα τα εφόδια που απαιτούνται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Ο Πιτιλάκος είναι απόφοιτος  των ΤΕΦΑΑ και φυσικά αγωνίστηκε σε υψηλό  επίπεδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο .

Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη  θέση αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Καμβουνιακός διαθέτει ακαδημία ποδοσφαίρου εδώ και χρόνια, με διακρίσεις.

Σε καμπ τένις στην Γαλλία πριν λίγες μέρες  έκλεισε η επιτυχημένη χρονιά για την εντεκάχρονη αθλήτρια του τένις Θεοδώρα Χαντάβα, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς του τένις η Θεοδώρα Χαντάβα θα αφήσει εποχή στην χώρα μας και όχι μόνο.

Πρόκειται για μια εξελίξιμη αθλήτρια , άλλωστε το μαρτυρούν οι νίκες που σημείωσε πέρυσι με αθλήτριες μεγαλύτερης ηλικίας παρά το νεαρό της ηλικίας της διακρίνεται για την ωριμότητα της και την προσήλωση της στις προπονήσεις.

Τα εύσημα όπως πρέπει να αποδώσουμε στην οικογένεια Χαντάβα η οποία βρίσκεται πάντα δίπλα της, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που ταλανίζουν την χώρα μας και φυσικά όλους μας, είμαστε λοιπόν σίγουροι ότι σε λίγα χρόνια θα θαυμάζουμε την μικρή Θεοδώρα για τις επιδόσεις της και τις διακρίσεις στο χώρο του τένις.

Σίριαλ τείνει να  γίνει η έλευση των δύο Αργεντινών ποδοσφαιριστών στην ομάδα του Πυρσού , άλλωστε ο ερχομός του Γκαλέτι, μάνατζερ των δύο παικτών , δείχνει ότι θα είναι κοντά η μέρα που θα δώσουν το παρόν στις προπονήσεις του Πυρσού , αυτό μας το επιβεβαίωσε ο πρόεδρος Δημήτρης Πατσιούρης.

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι αναμένεται να δώσει την Κυριακή η ομάδα του Πυρσού που αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Καληράχης την τοπική ομάδα. Εκεί λοιπόν ο Γεωργιάδης αναμένεται να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για την δυναμικότητα των ποδοσφαιριστών.

Στις 20 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία για τον Γυμναστικό Σύλλογο , χάθηκε όμως η ευκαιρία της ομάδας  γυναικών βόλεϊ να παραμείνει στην Α2.

Μετά από μια πολυετή προσφορά στο ποδόσφαιρο του Νομού μας και στην ομάδα του χωριού του, την Αγάπη ο Μπάμπης Παπαχαραλάμπους πρόσφερε τις πολύτιμες  υπηρεσίες στο τμήμα της κτηνιατρικής υπηρεσίας.

Τον σχεδιασμό των Ακαδημιών της ΕΠΣ Γρεβενών για την νέα αγωνιστική περίοδο επιβλέπει ο πρόεδρος της, Γιώργος Κοσματόπουλος όπου το μεράκι του για τα μικρά παιδιά περισσεύει.

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η ομάδα της Καστοριάς και όλα είναι πιθανά, δηλαδή η μη συμμετοχή της Καστοριάς στο πρωτάθλημα της Γ’  Εθνικής.

Μετά τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ που κατασπατάλησαν χρήματα του φορολογούμενου ‘Ελληνα, πάρτι είχαν και οι συνδικαλιστές των ΕΛΤΑ, αυτή είναι η Ελλάδα μας, να κάνουν κουμάντο οι συνδικαλιστές.

Κ.Μ.

 

Πυρσός : Συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς οι προπονήσεις των πρασίνων υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Γεωργιάδη, η όρεξη και η διάθεση των ποδοσφαιριστών περισσεύει, καθημερινή είναι επίσης και η παρουσία του Προέδρου Δημήτρη Πατσιούρη και του Αντιπροέδρου Παναγιωτόπουλου Γιώργου και αρκετών φιλάθλων οι οποίοι περιμένουν μία δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Στο μεταγραφικό κομμάτι τώρα η διοίκηση σε συνεργασία με τον τεχνικό Γιώργο Γεωργιάδη βρίσκεται σε αναζήτηση ενός σέντερ φορ και δύο πλάγιων επιθετικών, τις επόμενες μέρες. Επίσης αναμένεται και η έλευση των δύο Αργεντίνων ποδοσφαιριστών, εντός των ημερών σύμφωνα πάντα με το Δημήτρη  Πατσιούρη.

Μπάσκετ Γ’ Εθνικής

Ολοκλήρωσε τις μεταγραφές η ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα, έτσι μετά τους Καϊμαλιούρα  και Πετρίδη ενέταξε στο δυναμικό της τους Ρίγγο και Συλλάκο,  με την απόκτηση των τεσσάρων παικτών έκλεισε η μεταγραφική περίοδος  για τη φιλόδοξη ομάδα του Πρωτέα. Η προετοιμασία του Πρωτέα θα ξεκινήσει στις 18 Αυγούστου με όνειρα και φιλοδοξίες για μία επιτυχημένη ακόμη χρονιά. Αξίζει να επισημάνουμε για την επαγγελματικότητα που υπάρχει στην ομάδα του Πρωτέα, όλα λειτουργούν άψογα κι όλα αυτά οφείλονται εν πολλοίς στη διοίκηση του Προέδρου Μπάμπη Πενλίδη που παρά τις οικονομικές δυσκολίες που επικρατούν στη χώρα μας, η ομάδα του Πρωτέα θα συνεχίσει  και τη νέα αγωνιστική περίοδο την ανοδική της πορεία, πάντα φυσικά με την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων, οι οποίοι όπως και πέρυσι έτσι και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα δίνουν του βροντερό παρόν σε κάθε αγωνιστική εκδήλωση της ομάδας.

Κ.Μ.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ