Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Φοροδιαφυγή και στην Γερμανία – Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου ως ύποπτος

ARCHIV - Uli Hoeneß, Präsident des FC Bayern München, gibt am 02.10.2012 vor Beginn des Basketball-Bundesligaspiels FC Bayern München - Baskets Oldenburg ein Interview. Gegen Uli Hoeneß wird dem Magazins «Focus» zufolge wegen des Verdachts der Steuerhinterziehung ermittelt. Dies meldet das Magazin unter Berufung auf den Münchner Oberstaatsanwalt Heidenreich und den Präsidenten des deutschen Fußball-Vereins FC Bayern. Foto: Andreas Gebert/dpa (zu dpa Medien-Info: ««Focus»: Steuerermittlungen gegen Uli Hoeneß nach Selbstanzeige» vom 20.04.2013) +++(c) dpa - Bildfunk+++

Ο Ούλι Χένες έχει συνδέσει το όνομα του με τον Βαυαρικό σύλλογο. Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως αν δεν υπήρχε στην ομάδα του Μονάχου ίσως να μην είχε φτάσει τις τόσες επιτυχίες και ίσως να μην ήταν σε θέση να βρίσκεται αυτή τη χρονική περίοδο στα Τοπ Κλαμπ της Ευρώπης και να ήταν ένα βήμα πριν να κυριαρχήσει σε αυτό.

“Εδώ και πολλούς μήνες οι Γερμανοί κάνουν θέμα και κοροϊδεύουν την Ελλάδα που πλούσιοι Έλληνες φοροδιαφεύγουν και κάνουν περιουσίες, αλλά και εδώ στη χώρα μας τελικά υπάρχουν πολλοί που προτιμούν να μεταφέρουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό από το να πληρώσουν φόρους” αναφέρει άρθρο του περιοδικού Spiegel.

Πολλοί είναι αυτοί που τώρα είναι απογοητευμένοι από τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου και ανάμεσα τους η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ η οποία τονίζει πως η φοροδιαφυγή είναι δίχως δεύτερη σκέψη σοβαρό αδίκημα. Ο κύριος Χένες απειλείται με φυλάκιση.

Ο Πρόεδρος της Μπάγερν κατηγορείται ότι μετέφερε αρκετά μεγάλο ποσό στην Ελβετία και ένα ακόμη σχόλιο στο περιοδικό αναφέρει “γιατί τόση απληστία; από την στιγμή που έχεις τόσα εκατομμύρια γιατί να τσιγκουνεύεσαι και να θέλεις να αποφύγεις έναν φόρο της τάξης του 25%;”

Απληστία … Άλλωστε είναι ένα από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα.

 

GrenenaMedia Team

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ