Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Φοιτητές του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας ομορφαίνουν τους χώρους του Ιδρύματος

Οι σύλλογοι φοιτητών και αποφοίτων του Τμήματος Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης αποφασίσαμε να δώσουμε λίγο χρώμα στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στον εξωτερικό χώρο του Τμήματος μας.

 

Ανασκουμπωθήκαμε, πήραμε τσαπιά και σκαλιστήρια, πινέλα και μπογιές, λουλούδια και λάστιχα αυτομάτου ποτίσματος, σακούλες για σκουπίδια και πατήσαμε ..γκάζι. Όλο το Σάββατο καθαρίζαμε, βάφαμε και περιποιούμασταν τους χώρους πρασίνου. Παρέα με μουσικούλα, λίγο τσίπουρο (με ή χωρίς ..γλυκάνισο) και το σχετικό μεζέ.

1 2 3 Χωρίς τίτλο

Παράλληλα κουβεντιάσαμε για την αξία τέτοιων πρωτοβουλιών και ανεξάρτητα από χρώματα και κόμματα συμφωνήσαμε εύκολα στο ότι οι εθελοντικές δράσεις, ειδικά σε αυτή την περίοδο κρίσης βοηθούν την κοινωνία, αλλά βοηθούν πρωτίστως τους εαυτούς μας. Οι φοιτητές του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας θα αποδείξουμε ότι δεν είμαστε καλοί μόνο στις καταγγελίες και τα συνθήματα, αλλά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά με τις δράσεις, τις γνώσεις και την όρεξή που έχουμε για να κτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

 

Κακά τα ψέματα, τέτοιες πρωτοβουλίες μας βγάζουν από το καβούκι μας. Συνήθως ασχολούμαστε με το σπιτάκι μας, την αυλή μας, τον ιδιωτικό μας χώρο και αδιαφορούμε για τους δημόσιους ή κοινόχρηστους. Κι όμως ο δημόσιος χώρος είναι η προέκταση του ιδιωτικού, είναι το ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ. Δεν μπορεί να τον βρωμίζουμε και να τον καταστρέφουμε.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια και ολόψυχα τα παιδιά από το αυτόδιαχειριζόμενο στέκι του ΤΕΙ. Χωρίς αυτούς ακόμη θα σκάβαμε! Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση του ΤΕΙ που μας παρείχε υλικά και εργαλεία.

 

Το ερχόμενο Σάββατο έπεται συνέχεια. Όσοι πιστοί, προσέλθετε!

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ