Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ο Αλέκος Αθανασιάδης

Σύμφωνα με  πληροφορίες ο π. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Κοζάνης  θα διεκδικήσει την θέση του περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας.
Σε λίγες εβδομάδες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Αλέκος Αθανασιάδης γεννήθηκε το 1949 στην Ποντοκώμη Εορδαίας από γονείς πρόσφυγες από τον πόντο.Είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1974 με πλούσια κοινωνική δράση στον νομό Κοζάνης από μικρή ηλικία.Ιδιαίτερα, ασχολήθηκε με αθλητικούς συλλόγους και διετέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος του ποδοσφαιρικού συλλόγου Ποντοκώμης «ΑΡΗΣ».

Ασχολήθηκε και πέτυχε ως επιχειρηματίας, ιδρύοντας δικές του κατασκευαστικές επιχειρήσεις και τις διαχειρίστηκε ως πρόεδρος δυο Ανώνυμων Εταιριών, ήταν μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛ.Β.Ο.) ώσπου αποφάσισε να αφιερωθεί αποκλειστικά στην πολιτική.

Το 1994 εκλέχτηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος στο Νομό Κοζάνης στις πρώτες θέσεις όπως επίσης και το 1998.Είχε καθοριστική συμβολή στην αποκατάσταση σεισμοπλήκτων στο Νομό, του καταστροφικού σεισμού της 13 Μάη του 1995. Διετέλεσε αναπληρωτής Νομάρχης Κοζάνης.

Στις 9 Απρίλη του 2000 εκλέχτηκε πρώτος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ στο Νομό Κοζάνης.Την περίοδο 2000 – 2004 είχε έντονη κοινοβουλευτική παρουσία και δράση σε διάφορες επερωτήσεις και τροπολογίες που αφορούσαν το Νομό όπως: ΔΕΗ, ενέργεια και λιγνίτες, εντοπιότητα προσλήψεως, Master Plan της γούνας, τα τέσσερα φράγματα της περιοχής, εργασιακές ρυθμίσεις εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθηγητές Ολυμπιακής Παιδείας, στην ίδρυση και λειτουργία του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και των εν γένει υποδομών της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.Μετείχε στην κοινοβουλευτική επιτροπή Άμυνας & Εξωτερικών Υποθέσεων, στην οποία και διετέλεσε ως γραμματέας, στην επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων καθώς και στην επιτροπή Ορθοδοξίας & Θρησκευμάτων.Εκπροσώπησε το Ελληνικό Κοινοβούλιο σε διακοινοβουλευτικά συνέδρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη μη διάδοση των όπλων μαζικής καταστροφής και για την Διαστημική Πολιτική της Ευρώπης.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ