Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Το ΠΑΣΟΚ δεν κληρονομείται … δεν τεμαχίζεται …

Ο Δημοκρατικός κόσμος παρακολουθεί με αγωνία , πίκρα και οργή τον  αλληλοσπαραγμό , του πρώην και νυν προέδρου…Δεν μπορεί λογικά να ερμηνεύσει τον διασυρμό ενός νομίμως εκλεγμένου από το Συνέδριο Προέδρου ο οποίος  προθυμοποιείται να παρευρεθεί και να μιλήσει για την γενέθλια ημέρα ενός κινήματος που φέρει την σφραγίδα αγώνα του μεγάλου ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου τον οποίο Ανδρέα έσπευσε πρώτος να υπερασπιστεί όταν η χυδαία αριστεροδεξιά του ’89 αποφάσισε να φυλακίσει…

Αλλά, έχουμε και την λάθος εικόνα του Βενιζέλου… Διότι, ο Δημοκρατικός κόσμος ζητάει να στηλιτεύσει φαινόμενα αλαζονείας με αυθαίρετες επιλογές ημέτερων για κάλυψη κυβερνητικών αξιωματούχων… Με παραμέληση του Κινήματος . Με παντελή απουσία από τις περιφερειακές  οργανώσεις και με την ελλειμματική στήριξη των αδυνάτων , βάζοντας πρώτα τον ρόλο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης  και δεύτερο το ρόλο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Το μήνυμα όμως του Δημοκρατικού κόσμου είναι ένα ερώτημα. Πρώτον , προς τον Γιώργο Παπανδρέου , σεβόμενοι την ιστορία της οικογένειας και την δική του να σταματήσει τον πόλεμο κατά του νυν προέδρου.. Αν υπάρχει άλλη πρόταση αντιδεξιά να την παρουσιάσει στο Συνέδριο.  Θέτοντας, εκ νέου υποψηφιότητα του νέου πολιτικού φορέα…

Προς τον νυν πρόεδρο σεβόμενοι  την προϊστορία του  κινήματος και την ιστορία τη δική σου , δώσε τέλος, στον πόλεμο κατά του Παπανδρέου . Άνοιξε επιτέλους τις διαδικασίες για το Συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης που εξήγγηλες  τον Οκτώβριο , ζητώντας επιβεβαίωση της Προεδρικής Θητείας.

Υστερόγραφο(1): Είναι η τελευταία σας ευκαιρία !!! Η ζωή της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης  των οραμάτων αλλά και του ρεαλισμού θα συνεχιστεί και χωρίς εσάς, αναδεικνύοντας αργά ή γρήγορα τον νέο ηγέτη που θα αγαπάει την Παράταξη περισσότερο από τον εαυτό του !!!

Υστερόγραφο(2): Επιτέλους, έρχεται προς υλοποίηση το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που είχε ψηφιστεί με πρόταση του ΠΑΣΟΚ.

Προσωπικά και με άρθρα και με παρεμβάσεις στα κέντρα εξουσίας έδωσα προσωπικό αγώνα, και με πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και τοπικά και περιφερειακά για να γίνει επιτέλους πράξη. Όσο για την επιλογή του Δήμου Γρεβενών θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρω τον σημαντικό αγώνα που όλοι μαζί δώσαμε !!!

 

Νούσιας Ιωάννης

Πρώην Γραμματέας Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Γρεβενών 

Αντιπρόεδρος ΠΟΑΕΑ Γρεβενών

Πρόεδρος του Ελεγκτικού ΠΟΑΕΑ Δυτικής Μακεδονίας 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ