Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Ο νέος πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου – Προβληματισμένος ο πρόεδρος του ΠΥΡΣΟΥ

Την ήττα γνώρισε προχθές ο ΠΥΡΣΟΣ στην Κατερίνη από την Νεοκασάρεια με σκορ 2-0 μια ήττα που βάζει σε προβληματισμό τους ιθύνοντες της ομάδας και γενικά τους φιλάθλους. Στο προχθεσινό παιχνίδι στην Κατερίνη ο ΠΥΡΣΟΣ δεν ήταν κακός, αλλά ηττήθηκε με δύο ατομικά λάθη των ποδοσφαιριστών του.

Ο πρόεδρος των πρασίνων είναι έντονα προβληματισμένος και αναμένεται να πάρει αποφάσεις εντός των ημερών. Τέλος άποψή μας είναι ότι πρέπει να υπάρξει ηρεμία και οι αποφάσεις όποιες παρθούν να μην είναι εν θερμώ, πρέπει όμως όλοι να προβληματιστούν για το καλό της ομάδας τους και πιο κυριότερα να προσπαθήσουν να ανεβάσουν την ομάδα εκεί πους της αξίζει.

 

Κ.Μ.

Τρίτος τερμάτισε στο τουρνουά μπάσκετ που διοργανώθηκε προχθές στην Κοζάνη ο ΠΡΩΤΕΑΣ. Συμετείχαν οι ομάδες Φοίνικας Λάρισας, Αργος Ορεστικό οι οποίες αγωνίζονται στην Β Εθνική και οι Διόσκουροι Κοζάνης

 

Αγώνες κυπέλου είχαμε προχθές στην ΕΠΣ Γρεβενών με τα αποτελέσματα να κυλούν φυσιολογικά. Οι διαιτησίες ήταν άριστες σε όλα τα παιχνίδια.

 

Τον αγώνα κυπέλου ανάμεσα στον Πανθρακικό και την ΑΕΚ ορίστηκε και θα διευθύνει ο διαιτητής Θάνος Δημήτρης της ΕΠΣ Γρεβενών.

 

Με τους διαιτητές που αγωνίζονται σε συνδέσμους εκτός Νομού τους έχει ο πρόεδρος διαιτητών Αθηνών κ.Βαρούχας όπου αναφέρθηκε και για τον Θάνο Δημήτρη.

 

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία της ΕΠΣ Γρεβενών εκεί όπου στις πανέμορφες και σύγχρονες εγκαταστάσεις οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές μαθαίνουν να πειθαρχούν να αγωνίζονται και φυσικά παίρνουν τα πρώτα τους μαθήματα στο ποδόσφαιρο.

 

Παρότι ακούστηκε ότι νέος πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου θα είναι ο Γιάννης Τσακνάκης ακόμη δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση.

 

Δεύτερη ήττα στην σειρά για την ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ εκτός έδρας. Ετσι μετα τον Οπούντιο προχθές οι πράσινοι ηττήθηκαν από την Νεοκαισάρεια στην Κατερίνη.

 

Κακό το ξεκίνημα για τον ΠΥΡΣΟ που καλείται να βρει λύσεις ώστε να σταθεί στα πόδια του παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

 

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Πατσιούρης είναι έντονα προβληματισμένος και από ώρα σε ώρα αναμένεται να πάρει αποφάσεις, και όλα είναι ανοιχτά πιθανόν αλλαγή προπονητή και απομακρύνσεις παικτών.

 

Από την μεριά των φιλάθλων υπάρχει έντονος προβληματισμός που βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να γνωρίζει την ήττα στα πρώτα δύο παιχνίδια.

 

Με την ψυχρή λογική όμως ήταν δύο μάτς εκτός έδρας και τώρα πρέπει να υπάρξει σωστή διαχείριση από τον τεχνικό της.

 

Μήπως όπως πρέπει να κάνουμε υπομονή και να στηρίξουμε την ομάδα διότι από την μία μέρα στην άλλη δεν γίνεται ομάδα.

 

Στην πόλη μας βρίσκεται σήμερα ο πρώην πρόεδρος του ΠΥΡΣΟΥ Δημήτρης Παπαϊωάννου όπου θα συναντηθεί με παλιούς συνεργάτες και φίλους του.

 

Διπλό για την ομάδα των Τρικάλων προχθές στον Θεσπρωτό με τον Στέφανο Σκέντο να είναι ο ηγέτης της άμυνας ένας ποδοσφαιριστής πολυτέλεια για κάθε ομάδα.

 

Δυστυχώς όμως η διοίκηση των πρασίνων δεν φρόντισε να ανανεώσει το συμβόλαιο με τον Κατερινιώτη κεντρικό αμυντικό.

 

Ελπίζουμε η νέα δημοτική αρχή να αντικαταστήσει τις σωλήνες αμίαντου στο χωριό Καλαμίτσι εκεί όπου οι θάνατοι λόγω καρκίνου είναι αρκετοί.

 

Άλλωστε απαγορεύονται ρητά οι σωλήνες αμιάντου από την Ευρωπαϊκή Ενωση όσο για τις προηγούμενες δημοτικές αρχές κανείς δεν νοιάστηκε για την υγεία των κατοίκων του Καλαμιτσίου τόσα χρόνια.

 

Ελπίζουμε η νέα δημοτική αρχή να δώσει ιδιαίτερο βάρος στην αξιοποίηση και βελτίωση στον όμορφο χώρο στο Καστράκι.

 

Επίσης πρέπει να τονίσουμε η παιδική χαρά που βρίσκεται στο Καστράκι εγκυμονεί κινδύνους για τα μικρά παιδιά.

 

Την κατασκευή της ξύλινης γέφυρας στο Καστράκι υποσχέθηκε ο Δασταμάνης Γιώργος. Αλλωστε η γέφυρα εδώ και καιρό είναι διαλυμένη.

 

Από τους καλύτερους παίχτες σε απόδοση στον ΠΥΡΣΟ τουλάχιστον στα μέχρι τώρα παιχνίδια είναι ο Δημήτρης Τσιάτσιος.

 

Ένα παίκτης ο οποίος αγωνίστηκε σε όλες τις εθνικές κατηγορίες και τώρα ήρθε να βοηθήσει στον τόπο του.

 

Φυσικά έχει ευθύνες για την μέχρι τώρα πορεία του ΠΥΡΣΟΥ ο τεχνικός Γιώργος Γεωργιάδης δεν έχει όμως και τις εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο.

 

Εμείς από την πλευρά μας τονίζουμε ότι μερικοί παίκτες καλά θα κάνουν να πάνε να αγωνιστούν σε ομάδες τις ΕΠΣ και μετά να γυρίσουν στο ΠΥΡΣΟ όσο για αυτούς που τους πατρονάρουν μόνο κακό τους κάνουν.

 

Κ.Μ.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ