Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Το Πανελλήνιο προπαιδικό πρωτάθλημα, το κύπελλο ερασιτεχνών και η πορεία του Πρωτέα στο πρωτάθλημα

Συνεχίζονται οι προπονήσεις του, Πυρσού, παρότι το πρωτάθλημα τελείωσε, για τις υποχρεώσεις στο κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας, την Τετάρτη στις 4.30 στο ΔΑΚ ο Πυρσός αντιμετωπίζει την ομάδα του Παναργειακού, οι πράσινοι θέλουν να πάρουν την νίκη κόντρα στην ομάδα του Άργους και να προχωρήσουν στην επόμενη φάση του κυπέλλου και γιατί όχι να φτάσουν μέχρι τον τελικό, άλλωστε δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, και θα ρίξουν όλο το βάρος στο κύπελλο.

Σε δηλώσεις στην «Ε» ο αρχηγός του Πυρσού Σάββας Κυριακίδης τόνισε μας ενδιαφέρει το κύπελλο ερασιτεχνών και στόχος μας είναι να φτάσουμε μέχρι τον τελικό, είμαστε πανέτοιμοι και κατάλληλοι προετοιμασμένοι για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναργειακό στο ΔΑΚ, καλούμε επίσης τους φιλάθλους να δώσουν το παρόν, ώστε και με τη βοήθεια τους να φτάσουμε στο τρίποντο και στην επόμενη φάση και κυπέλλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο τεχνικός Σωτήρης Μαυροδήμος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα, τέλος πάνοπλος έρχεται και ο Παναργειακός παρότι έχει υποβιβαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα θέλει τη νίκη, ώστε να προχωρήσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας.

 

Πανελλήνιο προπαιδικό πρωτάθλημα

 

Την ήττα γνώρισε προχθές η ομάδα της ΕΠΣ Γρεβενών για το προπαιδικό πρωτάθλημα, ηττήθηκε στις πανέμορφες εγκαταστάσεις της ΕΠΣ, από την αντίστοιχη ομάδα της Κοζάνης με 7-1. παρουσία περίπου πενήντα φιλάθλων, του Προέδρου της ΕΠΣ Γιώργο Κοσματόπουλο του αντιπροέδρου Δημήτριου Ρίζουκαι του μέλους της ΕΠΣ Δούμα Παναγιώτη. Η ομάδα της Κοζάνης ήταν ανώτερη το δείχνει άλλωστε και το σκορ, άλλωστε οι επιλογές που έχουν να κάνουν οι προπονητές της Κοζάνης είναι πιο πολλές, τα τέρματα της προπαιδικής ομάδας της Κοζάνης σημείωσαν οι Καλογήρου τέσσερα κι από ένα Τσαγκαλίδης-Τριανταφυλλίδης –Θυμιάνης. Το γκολ της τιμής για την ομάδα των Γρεβενών σημείωσε ο Πλήκας.

 

Γρεβενά : Παπανικολάου- Πετκανάς- Ρίζος-Παυλίδης-Κοντολήγος-Πάτσικας-Λιάκας-Τριμέντζιος-Πλήκας-Τσαπαλιάνας-Συμεωνίδης. Έπαιξαν και οι Μετίγκος-Παπαλιούρας-Νίκου-Μπαδαγιάννης-Μέρμηγκας-Πόραβος.

Κοζάνη : Καρακασίδης-Κανδυλιώτης-Ελαφρός-Κατσώνης-Σαραρας-Παπαδόπουλος-Τσαγκαλίδης-Τριανταφυλλίδης-Τρομπούκης-Μπόνος-Τρούπκος. Έπαιξαν και οι Πασάκης-Σιδηρόπουλος-Τουτοχέρης-Θυμιώνης-Καλογήρου

 

Μπάσκετ Γ Εθνική

Αριδαία – Πρωτέας 54-68

Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα μας, τον Πρωτέα, που παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ επικράτησε στην Αριδαία της τοπικής ομάδας με σκορ 68-54. Ο Πρωτέας συνεχίζει την πολύ καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής , προχθές στην Αριδαία ήταν κυρίαρχος του αγώνα , με τον τεχνικό Πέτρο Μουρουζίδη να καθοδηγεί την ομάδα και να χρησιμοποιεί αρκετούς νεαρούς παίκτες οι οποίοι έδειξαν δείγμα του αστείρευτου ταλέντου τους. Γενικά η φετινή πορεία του Πρωτέα στο πρωτάθλημα είναι άκρως εντυπωσιακέ , χαροποιώντας τους πολυπληθείς φιλάθλους που δίνουν το βροντερό παρόν σε κάθε παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας.

Αριδαία – Πρωτέας Γρεβενών 54-68
Διαιτητές: Αγορογιάννης – Ξέρας.
Τα δεκάλεπτα: 12-13, 25-34, 35-53, 54-68.
ΑΡΙΔΑΙΑ (Βάτσης): Υφαντίδης 9 (2), Αρβανιτίδης 1, Τοπαλίδης 4, Σαρακινλής 3, Χαραλαμπίδης 8, Μπεγλόπουλος 5 (1), Αθανασιάδης 14, Βάσιος 2, Πίπας 4, Γάτσος 2, Δοδόπουλος 2.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Μουρουζίδης): Τσιόγκας, Τσαντές, Βασιλόπουλος Σούρβας, Ρούζιος 2, Γράβας 10 (2) Κλωνάρας 18, Ρίγκος 3, Κολοβός 5 (1), Μουράτογλου 15 (2), Παυλάτος 1, Τζήμας 14 (2).

Η βαθμολογία (σε 20 αγώνες): Ηρακλής Κοζάνης 36, Αργοναύτης 36, Άργος Ορεστικό 35, Διόσκουροι Κοζάνης 35, Τιτάνες Παλαμά 33, Φοίνιξ Λάρισας 33, Πρωτέας Γρεβενών 32, Αστέρας Λάρισας 26, ΑΓΣ Ιωαννίνων 26, ΒΑΟ 25, Αριδαία 23, Αετός Κιλκίς 20.

Η προτελευταία αγωνιστική (21η, 14/04): Φοίνιξ Λάρισας – Ηρακλής Κοζάνης, Πρωτέας Γρεβενών – Αργοναύτης, ΑΓΣ Ιωαννίνων – ΒΑΟ, Άργος Ορεστικό – Αετός Κιλκίς, Διόσκουροι Κοζάνης – Τιτάνες Παλαμά, Αριδαία – Αστέρας Λάρισας.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ