Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Το ΄΄δήθεν΄΄ ενδιαφέρον των ΄΄ επενδυτών ΄΄ που κοροϊδεύουν την ιστορική ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ

 

Μετά την ομάδα των παλαιμάχων του ΠΥΡΣΟΥ που διαλύθηκε πέρσι, φέτος είναι και η σειρά της διάλυσης της ομάδας των παλαιμάχων του Αγίου Γεωργίου.

Φαίνεται ότι η οικονομική κρίση διαλύει στο πέρασμά της τα πάντα. Εμείς από την πλευρά μας σημειώνουμε ότι και η ομάδα παλαιμάχων του ΠΥΡΣΟΥ και η ομάδα παλαιμάχων του Αγίου Γεωργίου δίνανε μία ξεχωριστή νότα στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας όταν βρισκότανε σε λειτουργία.

Αλλά θα μου πείτε ότι διαλύεται ο ΠΥΡΣΟΣ δεν θα διαλυθούν οι ομάδες παλαιμάχων. Εμείς από αυτήν εδώ την στήλη κάνουμε μία πρόταση να συγχωνευτούν οι ομάδες παλαιμάχων ΠΥΡΣΟΥ και Αγίου Γεωργίου και να επαναλειτουργήσουν και πάλι φυσικά σε μία ομάδα.

Ετσι ο Αι Γιώργης μένει χωρίς ομάδα πριν δύο χρόνια διαλύθηκε η ομάδα του Αγίου Γεωργίου και τώρα διαλύεται και η ομάδα παλαιμάχων.

Την μόνη ομάδα που έχει τώρα ο Αι Γιώργης είναι η ομάδα μπάσκετ η οποία φυσικά εδρεύει στα Γρεβενά.

Η κρίση που χτύπησε την Ελλάδα και φυσικά το Νομό μας και είχε σαν αποτέλεσμα την διάλυση αρκετών ομάδων Αι Γιώργης – Ιτέα – Τρικοκιά – Φελλί – Αγιοι Θεόδωροι.

Το τραγελαφικό σε όλη την ιστορία είναι ότι όλες οι ομάδες που διαλύθηκαν είχανε πανέμορφα γήπεδα στα οποία δαπανήθηκαν χρήματα του φορολογούμενου Ελληνα.

Αλλά αυτά κάνουν οι λεγόμενοι τοπικοί άρχοντες οι οποίοι πίεζαν τους πολιτικούς να δημιουργήσουν γήπεδα και ιδού το αποτέλεσμα. Αλλά ποιος βλέπει μακριά, κανείς, εδώ διαθέτει γήπεδο η Λάβδα αν είναι δυνατόν.

Το κυριότερο επίσης είναι ότι τα γήπεδα των ομάδων που διαλύθηκαν είναι σε κακή κατάσταση. Ηδη της Τρικοκιάς διαλύθηκε και έπεται συνέχεια.

Αλλά η μαγκιά όπως ξέρεται ποια είναι; Οι παράγοντες των ομάδων που διαλύθηκαν αν αγαπούσανε τις ομάδες θα μπορούσαν να βρουν λύσεις.

Αλλά μόλις κοπήκανε οι κρατικές επιχορηγήσεις όλοι σηκώσανε ψηλά τα χέρια, κυρίως για να βάλεις χρήματα από την τσέπη σου θέλει θράσος και γεναιότητα.

Προχθές επανήλθαν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΥΡΣΟΥ για πιθανή επανέναρξη του πρωταθλήματος μόλις 14 παίκτες ήταν παρών στις προπονήσεις με ηθικό χαμηλό και με το μέλλον αβέβαιο.

Με τον πρόεδρο Δημήτρη Πατσιούρη να είναι στην Αθήνα και να ψάχνει να βρει λύσεις όπως τονίζει τουλάχιστον ο ίδιος.

Αν διεξαχθεί το πρωτάθλημα την Κυριακή ο ΠΥΡΣΟΣ αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα αλλά με χαμηλό ηθικό με λίγες προπονήσεις.

Όπως μαθαίνουμε αρκετοί παίκτες που είναι εκτός Γρεβενών αντιμετωπίζουν και προβλήματα σίτισης, δεν θέλουμε να το πιστεύουμε όμως.

Το παζλ κλείνει με τον δήθεν ενδιαφέρον επενδυτών οι οποίοι πιθανότατα να κοροϊδεύουν την ιστορική αυτή ομάδα.

Μετά την διακοπή του εθνικού πρωταθλήματος το ενδιαφέρον του κοινού μονοπωλεί το περασμένο Σαββατοκύριακο τα τοπικά προβλήματα.

Παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας και φυσικά τον χώρο του ποδοσφαίρου η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών κατορθώνει να στέκεται στα πόδια της και όλα αυτά χάρη στον πρόεδρο Γιώργο Κοσματόπουλο που με σωστές κινήσεις πετυχαίνει το ακατόρθωτο.

Ενας παράγοντας του ποδοσφαίρου που τον διέπει η αξιοπρέπεια, η εντιμότητα και το ήθος και φυσικά το πάθος του για προσφορά στον τόπο του.

Κ.Μ.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ