Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Τα ονόματα των βουλευτών που επέστρεψαν τα “βουλευτικά” αυτοκίνητα

Την ώρα που η κοινωνία δοκιμάζει τις αντοχές της με τα αλλεπάλληλα χαράτσια, τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, την ανεργία κλπ, οι «300» συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα βουλευτικά προνόμια, αρνούμενοι να «συντονιστούν» με τη… νέα εποχή.

Αύριο κληρώνονται τα… βουλευτικά αυτοκίνητα και είναι χαρακτηριστικό πως μόλις 35 βουλευτές έχουν αρνηθεί να επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό. «Τα χρειαζόμαστε. Είναι ανάγκη για εμάς» δηλώνει η πλειοψηφία των Εθνοπατέρων, προκαλώντας το κοινό αίσθημα.

Παραδοσιακά, τα τελευταία χρόνια, περίπου ανά 4ετία, η Βουλή ανανεώνει το στόλο των αυτοκινήτων που παραχωρεί στα μέλη της με τη μέθοδο του leasing. Το πρωί της Πέμπτης οι λιμουζίνες όσων δεν εξελέγησαν «κληρώνονται» με αποδέκτες τους νεοεισερχόμενους βουλευτές.

Από αυτούς μόλις οι 11 απαρνήθηκαν του προνομίου και μεταξύ αυτών είναι οι βουλευτές της Ν.Δ. Νικήτας Κακλαμάνης, Φωτεινή Αραμπατζή, Βασίλης Κικίλιας, Ανδρέας Ψυχάρης, αλλά και ο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Μπάρκας,

Παράλληλα από τους παλαιότερους βουλευτές δεν ξεπερνούν τους 24 αυτοί που δήλωσαν στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής πως θα αρκεστούν στο δικό τους, προσωπικό όχημα για τις μετακινήσεις τους.

Μεταξύ αυτών είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που το είχε παραδώσει από την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας αλλά και ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου της Ηλία Κασιδιάρη, θα προμηθευτεί τα βουλευτικά αυτοκίνητα προκειμένου, όπως λέει, να τα παραχωρήσει σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό που αναφέρει η Χρυσή Αυγή δεν προβλέπεται από τον κανονισμό της Βουλής και άρα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Μέχρι 1300 κυβικά δικαιούνται οι βουλευτές της Αττικής και μέχρι 1600 κυβικά οι βουλευτές της περιφέρειας καθώς με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας τον Σεπτέμβριο του 2011 και επί προεδρίας Φίλιππου Πετσάλνικου, είχαν καταργηθεί τα πολυτελή και μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα, τα οποία σε αρκετές περιπτώσεις έφταναν και τα 3600 κυβικά, και η Βουλή είχε εξοικονομήσει στον προϋπολογισμό της ενάμιση εκατομμύριο ευρώ.

 

 

 

 

NewsIt.gr

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ