Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ο Βουλευτής κ.Τιμολέων Κοψαχείλης για τις αθλητικές και καλλιτεχνικές διακρίσεις και επιτυχίες των νέων Γρεβενιωτών

Μέσα σε λίγες μέρες, πολλά, σπουδαία και όμορφα γεγονότα ανεβάζουν την περιφερειακή ενότητα Γρεβενών ψηλά, εκεί που της αξίζει να βρίσκεται.

Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά του 2ου Γενικού Λυκείου Γρεβενών για την υπέροχη εφημερίδα   «Μαθητοφρένεια» που εκδίδουν και βραβεύτηκε για δεύτερη χρονιά, ως η καλύτερη μαθητική εφημερίδα πανελλαδικά. Και να ευχαριστήσω τον Δήμο Γρεβενών που έχει «αγκαλιάσει» αυτή τη δημιουργική και αξιέπαινη προσπάθεια των παιδιών και νέων δημοσιογράφων μας.

Συγχαίρω τον Αθλητικό Σύλλογο «ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ» Γρεβενών, τους προπονητές, τα μέλη του Δ.Σ, τους γονείς των αθλητών και όλες τις  κολυμβήτριες του Συλλόγου που συμμετείχαν  στους διεθνείς αγώνες κολύμβησης που διεξήχθησαν, πριν λίγες μέρες, στην Καβάλα. Τις διακριθείσες:  Χριστίνα Παπανικολάου , Ζωή-Παρασκευή Λιάμπα ,  Μαρίνα Αμανατίδου και την Δέσποινα Ζιώγα για τις μεγάλες τους επιτυχίες.

Τα συγχαρητήρια μου, στον αθλητή του Γυμναστικού Συλλόγου Δεσκάτης, Χρήστο Κοτίτσα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης (στα800 μέτρα) στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Παίδων-Κορασίδων, στον προπονητή του Λάμπρο Ρουκά και στα μέλη Δ.Σ του Συλλόγου.

Θέλω να συγχαρώ και να απευθύνω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στους  μαθητές του 1ου Λυκείου Γρεβενών που παρουσίασαν υπέροχα και με πολύ μεγάλη επιτυχία τη θεατρική  παράσταση «Φωνάζει ο κλέφτης» του μεγάλου θεατρικού μας συγγραφέα Δημήτρη Ψαθά.  Τα  συγχαρητήριά μου και  στους καθηγητές και σε όλους τους συντελεστές της καταπληκτικής παράστασης.
Επίσης, αυτές τις μέρες από την Πινακοθήκη ¨Λέφα¨ του Δήμου Ψυχικού και σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φιλίας Εθνών πραγματοποιείται η έκθεση «Εικόνες και Κόσμος» όπου εκτίθενται έργα ξένων ζωγράφων και της συμπατριώτισσάς μας  Δήμητρας Λαμπρέτσα. Συγχαίρω τη σπουδαία ζωγράφο Δήμητρα Λαμπρέτσα και τις εύχομαι πάντα επιτυχίες.

Οι αθλητές μας, με την σκληρή προπόνηση και με την πίστη στις ικανότητές  τους , οι νεαροί μας καλλιτέχνες με το ταλέντο και την αγάπη τους για το θέατρο και οι ευφυέστατοι και δημιουργικοί μαθητές με την πρότυπη εφημερίδα τους , μας κάνουν όλους υπερήφανους και συγχρόνως αισιόδοξους για το μέλλον του τόπου μας.

 

 

                                                                                                                              Τιμολέων Κοψαχείλης

                                                                                                                               Βουλευτής Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ