Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Στο έλεος της μοίρας του ο Πυρσός Γρεβενών – Πλήρης αδιαφορία και στασιμότητα

Ουδεμία εξέλιξη υπάρχει μέχρι στιγμής στην ομάδα των πρασίνων.

Σε λίγες μέρες μας αποχαιρετά και ο Ιούνης και μέχρι στιγμής υπήρχε στασιμότητα σ όλα τα θέματα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι την ερχόμενη εβδομάδα πιθανόν θα διεξαχθεί η περιβόητη γενική συνέλευση, ίδωμεν. Ετσι και αλλιώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανείς ενδιαφερόμενος για την ομάδα εκτός αν η διοίκηση ανακοινώσει κάτι την τελευταία στιγμή. Άλλωστε πάντα τούτο τον καιρό παρουσιάζονται επενδυτές αλλά στην συνέχεια εξαφανίζονται.

Την Παρασκευή  θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ όπου αναμένεται να οριστούν και οι όμιλοι ο ΠΥΡΣΟΣ θα συμμετάσχει στο δεύτερο όμιλο με 18 ομάδες, όπου πιθανόν θα είναι οι ομάδες της ΕΠΣ Καστοριάς, Κοζάνης, Ημαθίας,  Πρέβεζας, Κέρκυρας, Θεσπρωτίας, Ηπείρου, Αρτας.

Ετσι χρειάζονται αρκετά χρήματα διότι οι ομάδες είναι αρκετά μακριά και πιθανόν χρειαστούν  και διανυκτερεύσεις. Εκλογές έρχονται την ερχόμενη άνοιξη και πιθανόν η δημοτική αρχή να βρει λύσεις, όχι όπως πέρσυ που η ομάδα σώθηκε την τελευταία στιγμή. Την νέα αγωνιστική περίοδο χρειάζονται πάρα πολλά, τα ψέματα τελειώσανε γι αυτό όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες και το κυριότερο να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Εναν επενδυτή σοβαρό είχαμε και τον διώξαμε με τις διάφορες βλακείες και συκοφαντίες. Ας ψάξουμε τώρα να βρούνε επενδυτή της εμβέλειας του Παπαϊωάννου ο οποίος σπατάλησε για την ομάδα πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.

 

 

Εγκαινιάστηκε προχθές Κυριακή το γήπεδο 5*5 στην Μυρσίνα Γρεβενών  παρουσία κατοίκων του χωριού και αρκετών επισήμων , ένα πραγματικό στολίδι που δόθηκε για χρήση στην νεολαία του πανέμορφου αυτού χωριού.

Το γήπεδο αυτό κατασκευάστηκε με χορηγίες των κατοίκων και από τα εγκαίνια δεν θα μπορούσε να λείψει ο γιατρός Νίκος Ακριτίδης, ο οποίος κατάγεται από την Μυρσίνα , και όποτε του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις βρίσκεται στο αγαπημένο του χωριό .

Ο Νίκος Ακριτίδης ήταν διευθυντής παθολογικής κληνικής του Νοσοκομείου Ιωαννίνων Χατζηκώστα  , ένας εξαίρετος επιστήμονας και πάνω από όλα άνθρωπος, ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την Ήπειρο , μόνο καλά λόγια θα ακούσεις. Ο Ακριτίδης τώρα διατηρεί ιατρείο στην πόλη των Ιωαννίνων.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο Βέλγιο αγωνίζεται ο επίσης γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής Μασμανίδης με καταγωγή από το Νησί.

 

Διαλυμένος και σε κακή κατάσταση είναι ο τάπητας του τέννις στην περιοχή Μερά, κάτι πρέπει να γίνει διότι εγκυμονεί κινδύνους στους αθλούμενους οι οποίοι είναι αρκετοί.

 

Πριν λίγες μέρες είχαμε λήξη των Ακαδημιών της ΕΠΣ για την φετινή χρονιά η οποία ομολογουμένως ήταν επιτυχημένη.

 

Μέσα σε ιδανικές συνθήκες οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών παίρνουν τα πρώτα βήματα στο ποδόσφαιρο από έμπειρους και ειδικευμένους προπονητές.

 

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ ο Νίκος Κουρρέλας πιθανόν να μην ήταν στα πλάνα του νέου προπονητή. Ο Κουρρέλας πέρσυ στην ΑΕΚ ξεκίνησε βασικός με την έλευση όμως στην τεχνική ηγεσία του Λίνεν δεν αγωνίστηκε.

 

Την δεύτερη  θέση κατέλαβε στους πανελλήνιους αγώνες  στίβου που διεξήχθησαν στα Τρίκαλα η Βασιλική Ζωγράφου στα 800 μέτρα, στους ίδιους αγώνες η Κουτσαλιάρη Ελένη κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο μήκος. Τα εύσημα στις δύο ταλαντούχες και ελπιδοφόρες αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου.

 

Στην πόλη μας βρέθηκε προχθές ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΥΡΣΟΥ Χρήστος Τσιρίκας ο οποίος έκανε μία αξιόλογη καριέρα στον Πιερικό Α Εθνική και σε άλλες ομάδες. Ο Τσιρίκας  είναι μάνατζερ κατά καιρούς έχει διαπραγματευθεί αρκετούς ποδοσφαιριστές όπως Φορτούνης, Ντε γκρα.

 

Προχθές διεξήχθησαν τα τεστ διαιτητών Γ Εθνικής όπου συμμετείχε ο Κώστας Τσέτσιλας οποίος αρίστευσε σε όλους τους τομείς των αγωνισμάτων.

 

Την Παρασκευή θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση της ΕΠΟ, εκεί λοιπόν θα συζητηθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρών φυσικά θα είναι και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών κ.Γιώργος  Κοσματόπουλος.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ