Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο στη Δυτική Μακεδονία. Ναρκωτικά στα Γρεβενά και κλοπές σε Φλώρινα και Πτολεμαίδα . Από την Αστυνομία δόθηκαν στη δημοσιότητα τα παρακάτω δελτία τύπου

Τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 20-06-2013, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, συνέλαβαν στην Κοζάνη, 47χρονο ημεδαπό για πλαστογραφία.

Συγκεκριμένα, την 19-06-2013 το πρωί στην Κοζάνη, ο 47χρονος προσκόμισε σε 58χρονη υπάλληλο φαρμακείου, συνταγή για προμήθεια φαρμάκων, που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών, η οποία όπως διαπιστώθηκε ήταν πλαστή. Μετά από επιστάμενες αναζητήσεις, ο  47χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

 

Η πλαστή συνταγή κατασχέθηκε και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

 

 

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 21-06-2013 στην Κρυσταλλοπηγή, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, 33 και 29 χρονών, για παράνομη μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη.

Συγκεκριμένα από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος ιδιοκτήτης και οδηγός, από κοινού με τον 29χρονο συνοδηγό, μετέφεραν 21χρονο ομοεθνή τους, μη νόμιμο μετανάστη, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Συνολικά  κατασχέθηκαν:

  • το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και
  • τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

Σε συνέχεια του από 17-06-2013 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε τη σύλληψη δύο ημεδαπών για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, γνωρίζεται ότι στις 20-06-2013 συνελήφθησαν: α) στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για πώληση ναρκωτικών και β) στα Γρεβενά,  35χρονος ημεδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών καθώς και 25χρονη ημεδαπή, για κατοχή ναρκωτικών.

 

Συγκεκριμένα, κατά την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η ποσότητα ναρκωτικών που κατείχε ο 35χρονος, την είχε προμηθευτεί από  26χρονο αλλοδαπό. Ο αλλοδαπός συνελήφθη  στις 20-06-2013 το μεσημέρι, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, όταν εισήλθε παράνομα στη χώρα, προκειμένου παραλάβει το χρηματικό ποσό από την πώληση των ναρκωτικών.

 

Περαιτέρω, από την κατάλληλη αξιοποίηση των στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος αλλοδαπός προμήθευσε ποσότητες ναρκωτικών στον 35χρονο, κάτοικο Γρεβενών.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, παρουσία δικαστικού λειτουργού σε δύο σπίτια του 35χρονου, ο οποίος διέμενε με την 25χρονη αδερφή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 

  • συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους (492,4)  γραμμαρίων,
  • (705) άδεια πακέτα τσιγάρων συγκεκριμένης μάρκας,
  • δύο πακέτα τσιγάρων με περιεχόμενο κάνναβης συνολικού βάρους (10,4) γραμμαρίων,
  • (24) χάπια, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών,  την κατοχή των οποίων δεν δικαιολόγησαν και
  • ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με περιεχόμενο μείγμα καπνού και κάνναβης συνολικού βάρους 0,8 γραμμαρίων.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς .

 

Στις 21-06-2013 το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα,  αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας συνέλαβαν δύο ημεδαπές, 26 και 32 χρονών, για απόπειρα κλοπής σε κατάστημα.

Συγκεκριμένα, οι ημεδαπές στην προσπάθειά τους να αφαιρέσουν από κατάστημα (σούπερ μάρκετ) διάφορα προϊόντα, συνολικής χρηματικής αξίας (42,19) ευρώ, έγιναν αντιληπτές από υπάλληλο του καταστήματος και συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς.

 

Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ